26. heinäkuuta 2016

Turkoosin meren delfiinit

Nimesin kynnet otsikkoa varten turkoosin meren delfiineiksi, mutta jos oikein tarkkoja ollaan niin väri kynsilläni on ehkä pikemminkin mintunvihreä kuin turkoosi. Mutta se ei ole niin justiinsa - mun on muutenkin usein hankala erotella toisistaan vaikkapa vaaleanpunaisen, pinkin ja violetin välimuotoja, joten värimääritelmäni tulevat silloin aina fiilispohjalta ja vailla minkäänlaista asiantuntijuutta.


Kynsilläni on pari superihanaa lakkaa, joista mintunvihreä creme on Cirquen High Roller merkin tuoreesta Vice -kokoelmasta. Lakan väri on niin mieluisa että ei mitään rajaa ja melko lailla helppo lakattavakin tämä tapaus oli. Glitter-lakka kynsien kärjissä puolestaan on Picture Polishin Ariel's Tale niinkuin ehkä jo kuvat jo paljastivatkin. Tätä lakkaa töpöttelin sienellä kynsien kärkiin ajatellen että kun glitterithän eivät tunnetusti lähde oikein kulumallakaan niin tämäpä on samalla oiva tapa ehkäistä kärkikulumaa. Nooh jostain syystä jo yhden päivän sisällä oikean peukalon kynnenkärki kuitenkin loisti ilman lakkaa, en tiedä mihin lie glitterit tippuneet..?

Lintsikynnet!
Ehkä peukalon kärjen lakat tippuivat Linnanmäen liian hurjiin Ukkoon tai Kirnuun, joissa saatoin käydä eilen mahdollisesti viimeisen kerran... Musta alkoi tänä vuonna tuntua siltä että nuo kaksi laitetta ovat ainoastaan pelottavia, eivätkä samalla tavalla miellyttäviä kuin vaikkapa Raketti, Kingi tai Salama, joissa on sentään sellaista hauskaa vauhdin hurmaa. Kieppi-nimisen laitteen oon tiputtanut vierailulistaltani jo muutama vuosi sitten ja vaikka laitelistani tuntuu hiljalleen supistuvan, eikä laitteesta toiseen tulekaan enää juostua tukka putkella niinkuin 20 vuotta sitten (!!) niin kyllä mä voin edelleen onneksi vastaisuudessakin silti rannekkeen ostaa. Kyllä siellä löytyy hyviä laitteita vielä mullekin! =D  

Ai niin, nuo delfiinileimakuviot löytyivät laatasta MoYou London Kitty 10. Leimauslakkana toimi perinteinen musta lakkani Golden Rose Rich Color 35.


Onko Linnanmäki muidenkin joka kesäinen retkikohde? Tai kenties joku muu huvipuisto?

4 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat kynnet! <3

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat delfiinikynnet, minä näen lakan selkeästi vihreäpohjaisena turkoosina :D

E-S kirjoitti...

Katarooma: Kiitos paljon! ♥
Charming Nails: Ehkäpä se on juuri sellainen väri. :D Kiitos!!

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Upeet (:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...