30. heinäkuuta 2016

Kuvissa komeat, livenä laimeat lakkaukset

Tiedättekö sen fiiliksen kun kynnet näyttävät huomattavasti paremmilta valokuvissa kuin todellisuudessa? Joskus se menee tosiaan näinkin päin - niinkuin nyt esiteltävissä kynsissä, jotka oikeasti olivat hieman tylsät vaikka kuvissa näyttävätkin ihan mageilta:


Alin lakka on F.U.N Lacquer A Garden of Peonies merkin tämän kevään julkaistusta kokoelmasta. Oranssinpunaisessa lakassa on sekä hopeista mikroglitteriä että holohitulaa ja sitä on kynsilläni kaksi kerrosta. Sen jälkeen päästiinkin taas toteuttamaan mun erikoisia "koristelukotkotuksiani" kun töpöttelin kynnen tyven läheisyyteen pienellä sienenpalasella hieman saman merkin Legend -glitter-lakkaa, joka kuuluu viime vuoden Limited Edition -julkaisuun. Sen perään lisäsin kynsille hieman jouluista tunnelmaa (??!!) kultaisilla tähtileimauksilla China Glazen Passionilla ja leimakuvio on peräisin MoYou London Kitty 10 -laatasta.


Itse lakkauksesta mulla ei ole muuta sanottavaa, mutta kerrottakoon kynsien muodosta sen verran että intouduin pitkästä aikaa vaihtamaan kynnen mallia. Tällainen semi-terävä kynnenkärki on mielestäni kivannäköinen, mutta tulipahan todettua että en jaksa sitä omilla kynsilläni... Viilasin kärjet tasaiseksi jo ennenkuin sain nämä lakkaukset poistettua. Ne olivat pyöristyksestä huolimatta liian terävät meikäläiselle.


0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...