4. heinäkuuta 2016

Color Club Halo Hues- & ILNP -flakies-lakkayhdistelmiä

Lineerihololakkaa ja sen päälle värikästä flakies-lakkaa... Inspiraatio kokeilla tällaista iski kun törmäsin Glitterfingersss -blogin houkutteleviin kuviin vastaavista kokeiluista, joita bloggaaja Lexa oli tehnyt pelkästään ILNP-merkin lakoilla. Itse otin hologrammilakoiksi Color Clubin neljä eri Halo Hues lakkaa: violetin Eternal Beautyn, mintunvihreän Angel Kissin, vaaleanoranssin Cosmic Faten ja mustan Beyondin.


Color Clubin lakkojen päälle levittelin ILNP -merkin neljää eri flakie-lakkaa: kultaista Rapturea, pinkkiä Electric Carnivalia, vihertävää Supernovaa sekä moniväristä Ferris Wheeliä.


Kokonaisuutena tällainen olisi sekavannäköinen lakkaus, mutta tarkoituksena oli nyt nimenomaan kokeilla ja vertailla erilaisia lakkayhdistelmiä. Omaksi suosikikseni näistä tuli violetilla holopohjalla olevat kultahippuset eli Eternal Beauty ja Rapture yhdessä. Ehkä se on vastavärien kemiaa...? Mies puntaroi hämärässä keittiössä omaa suosikkiaan ja häneen vetosi siinä valottomassa tilanteessa keskisormen Angel Kissin ja Electric Carnivalin kombo.


Mitäs lakkayhdistelmiä sitä seuraavaksi keksisi...?

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Onpa hauska idea, minen ainakaan ole ennen tälläisiä nähnyt :)

Malle kirjoitti...

Cosmic Fate + Supernova iskee mulle eniten. Sitten Angel Kiss + Electric Carnival. Mä rakastan tällaisia testailuja :).

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiva kuulla että tykkäsit! =))
Bunnytailnails: Ihanaa että testailuni löysivät edes pienen kohdeyleisön. Ja jännä kuulla että pidit eniten nimettömän kombosta, joka omaan silmään oli ehkä se erikoisin näistä. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...