31. heinäkuuta 2016

Heinäkuun lakkaostokset

Mitäpä olisi kuukauden viimeinen päivä ilman lakkaostosten esittelyä blogissa? No eipä mitään! Minä oon tottakai taas vähän nettishoppaillut kynsilakkoja ja onpahan yksi ihanuus hommattu ihan kivijalkakaupastakin. :)


Cirquen pirteä viiden lakan kesäkokoelma julkaistiin heinäkuussa, ja meikä oli pistänyt jo hyvissä ajoin Juhannuksen aikoihin ennakkotilauksen vetämään etten vain jää ilman haluamiani sävyjä. Limenkeltainen Electric Daisy ja turkoosi High Roller ihastuttivat ja tilasin siis itselleni ne kaksi. ILNP-lakkoja tuli hankittua myös: Cygnus Loop, Empire ja Limelight. F.U.N Lacquerilta intouduin lopultakin hommaamaan yhden lakan Simply Nailogicalin kanssa yhteistyössä tehdyistä lakoista mustan Black Holo Witchin sekä viime kesäisen kokoelman sen ainoan lakan, joka multa vielä puuttui omistuksestani eli Goodness Of The Dawnin. :)


Yves Saint Laurent lakka Night Escape oli vähän hintavampi investointi, jonka ostin Stockalta ihasteltuani lakkaa ensin hyvän aikaa etukäteen. YSL-lakkoihin ei (onneksi) ole tullut usein sorruttua, mutta tämä oli kauneudessaan todellinen must-have. Tällä lakalla on itse asiassa yhtä aikaa julkaistu, samantyylinen "parikin" joka jäi mua vielä houkuttelemaan. :) Harlow & colle tuli tehtyä pitkästä aikaa vähän isompi tilaus, jossa tuli taas yksi ILNP-lakka nimeltään Bulletproof Symphony - ihana tämäkin! KBShimmereitä ostinkin sitten useamman, pari mehevän sävyistä cremeä sekä Mega Flame -hologlitterlakkoja, jotka kävivät loppujen lopuksi vastustamattomiksi ja tilasin sitten samantien useamman.

5 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Oi, hyviä löytöjä! Noi FUNin on vaan niin upeita lakkoja! (:

Heidi kirjoitti...

Ihania nuo neot! <3 Muutenkin kivoja ostoksia :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Aika herkkuja. Odotan lakkauksia!

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanuuksia, kunpa KBShimmeriä tulisi johonkin EU-kauppaan.

E-S kirjoitti...

Anna: Kiitos! F.U.N:it on kyllä <3 <3

Heidi: Kiva kuulla että sielläkin päin miellytti silmää. ;)

Katarooma: Kiitos! Minäkin odotan innolla kuinka monella näistä ennätän lakatakaan ennenkuin taas tulee uusia.. O_o

Sole/nailOxtail: Sekin olisi kyllä huoletonta, mutta Harlowandcolta saa kyllä myös todella mukavasti tilailtua!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...