5. heinäkuuta 2016

F.U.N Lacquerin suosikkikokoelmani: Kesä 2015

Monien itseni suosimien lakkamerkkien lakat julkaistaan kokoelmina, ja kokoelmissa on kyllä voimaa. Nostaessani jonkin lakan lakkavalikoimistani lakan väri näkyy tietenkin heti, nimi tulee mieleen ja samalla mihin lakkajulkaisuun lakka kuuluu; mitä kokonaisuutta se on osanen. Mulla nuo kaikki asiat vaikuttavat lakan viehättävyyteen (leviteltävyysasioiden ohella).

Lakkamerkeistä osaan helposti nimetä suosikkeja, mutta kokoelmalemppareita on vaikeampi löytää. Yksi pidempiaikainen kokoelmasuosikkini on OPI:n alkuvuoden 2014 Brazil-kokoelma, ja ihan vastikään tajusin ilokseni että mullahan on selvä suosikki myös F.U.N Lacquerin julkaisuista!


F.U.N Lacquerin kesäkokoelma 2015 on kuuden lakan kokonaisuus, joista ostelin ensialkuun punaisen Seductive Marmaladen ja sinisen Blue Tearsin. Sittemmin olen hommannut vielä 3 muutakin lakkaa ja tajutessani eilen että multa puuttuu vain Goodness of the Dawn ja olen niin ihastunut koko kokoelmaan että koin oikeudekseni laittaa sen oitis tilaukseen. ;)

Tajutessani tämän Kesän -15 kokoelman F.U.N -suosikikseni mulla olin jo lakkaillut parin lakan swatchit ja lakkailin siihen putkeen sitten vielä kolmannen kynsille, joten tässä tulee nyt runsaalla kuvamäärällä puolet kokoelman lakoista kynsilläni:


Glitzy Glam on kylmähkö tummanvihreä lakka runsaalla kultaisella glitterillä. Jossain promokuvissa tämä on mielestäni näyttänyt jokseenkin turkoosimmalle, mutta ei se kyllä kovin turkoosi ole. Leviteltävyys on hyvä ja pari keri kerrosta peittää. Glitzy Glam on meikäläisittäin ihanan kotoisa väriltään, tykkäsin kovasti omilla kynsillä. 


Moonlight Nocturne on yhtä lailla helppo kahden kerroksen lakka, jonka ihanan puhdas tummansininen sävy ei ollut minulle ihan yhtä kotoisa omilla kynsillä kuin aiempi vihreä. Tykkään silti tästä lakasta kovasti. Ja kun minulla nyt on jo tämä Moonilight Nocturne niin täten julkisesti mainittakoon että pyrin olla ostamatta uusimmasta F.U.N-kokoelmasta sitä vastaavaa tummansinistä lakkaa. En mä nyt kuitenkaan ihan niin usein käytä näitä kauniita tummansinisiä että tarvitsisin molemmat... ;-D


Green Foliage on murrettu metsäisen vihreä lakka samalla kulta-glitterillä kuin pari muutakin esiteltyä lakkaa. Myös laatu oli yhtä hyvä ja helppo. Vaikka tämä ei periaatteessa ole mikään kaunein väri niin jokin siinä vihertävässä perusvärissä tekee sen että se sopii mun kynsille todella hyvin. Nämä vihreät lakat voisivat olla mun "turvalakkoja" ja tuo sininen vaikka sitten sellainen erikoisempi "juhlalakka". :)

Onko teillä suosikkilakkakokoelmia?!

4 kommenttia:

Enail kirjoitti...

ihania lakkoja :) suosikkimerkkejä tai suosikkilakkoja on paljon helpompi nimetä munkin kuin suosikki kokoelmia. Harvemmin hullaannun koko kokoelmaan ja jos niin pääsee käymään ihastus on yleensä suhteellisen lyhyt aikaista. Zoyan Island Fun on varmaan mun viimeisin kokoelmaihastus. En vaan lopulta saanut koskaan edes hankittua yhtään lakkaa kyseisestä kokoelmasta :D

Malle kirjoitti...

Kyllä sun pitää hankkia se Starry Night of the Summer! Mullakin on molemmat. Ne on eri väriset ja toi SNotS on ihan mieletön lineaariholo eli tosi harvinaisuus FUNin lakoissa :D. Arvas kuka muuten osti viisi Zoyaa just?

Unknown kirjoitti...

I have Glitzy Glam and I'm in love with it! Like the blue one, too.)

E-S kirjoitti...

Enail: Piti ihan googlata mikäs kokoelma se Island Fun olikaan; ihan mehevän näköisiä creme-lakkoja tosiaan! :)
Maikka minäkin joskus hullaannun kokonaisiin lakkakokoelmiin, niin kyllä sieltä myöhemmin sitten kuitenkin löytyy myös ne vähemmän innostavat lakat joukosta...

Bunnytailnails: Eiii, ei ei!! :D Miksi toitkaan Starry Night of the Summerin eroavaisuudet esille... Mä toki jo googlasinkin asiaa ja kieltämättä oot oikeassa. Noh jos lähden sille tiellä niin sitten saa kyllä tulla myös Rainy Day In Barcelona. :) Jaa mitkäs Zoyat sä oot ostaa pamauttanu noin runsaana nippuna?! ;)

Valentine Ch: The whole F.U.N Lacquer collection here really works for me and Glitzy Glam is definitely my favourite of these three, too. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...