13. heinäkuuta 2016

Cirque swatcheja

Cirque on pikkusöpö indie-lakkamerkki, jonka pullonkorkin avaus- ja sulkemisäänessä on taikaa. Mulla löytyy luonnollisesti useampikin kyseisen merkin edustaja ja nyt oon lähiaikoina swatchannut niitä ahkerasti, joten tässä on Cirquen lakoista 6 kappaletta kuvin ja sanoin:

Hatch:

Tämän kevään Speckled & Sparkled kokoelmajulkaisusta hommasin 2 speckle- ja 3 sparkle-lakkaa. Ylläoleva Hatch on näistä ensiksi mainittua sorttia. Speckle -lakan pinta on kuin kuin jonkin koristeellisen pääsiäismunan pohjakuosi; miten tuota nyt sen paremmin kuvailisi..? Lakkaa on kynsilläni 2 helppoa kerrosta.

Halcyon:

Ruusukultainen Halcyon kuuluu viime loppuvuoden Holiday -kokoelmaan. Halcyonia on kynsilläni myöskin pari vaivatonta kerrosta. Näkisin tämän kaltaisen kaunokaisen sopivan erityisen hyvin joihinkin hämärässä vietettäviin juhliin, sillä tuolloin kynsien välkehdintä on mielestäni parhaimmillaan.

Jane On Jane St:

Jane On Jane St kuuluu 2015 vuoden Metropolis -kokoelmaan. Sen väri on hempeä violettiin kallistuva marjapuuro. Uniikki väri, ja lakka oli by the way huomattavasti peittävämpi (ja tummempi) kuin OPI:n My Very First Knockwurstin, jonka lakkasin ainoastaan vertailun vuoksi peukalon kynteen. Jane On Jane St -lakkaa riitti 2 helppoa kerrosta kynsilläni. Lakan nimi on kyllä hieman outo, eikä ole avautunut mulle mitenkään.


Oasis on tämän vuoden Sparkled -lakkoja ja värinsä puolesta se taitaa olla oma henkilökohtainen suosikkini. Kerroksia on pari helppoa ja ihanaa. What else can you want?


Key To Gramercy:

Kaunis mintunvihreä Key To Gramercy kuuluu tämän vuoden Metropolis -kokoelmaan. Lakka peitti parilla mukavalla kerroksella ja oli selkeästi vihertävämpi kuin KBShimmerin A Touch Of Glass, jonka lakkasin vertailun vuoksi peukolon kynnelle. Key To Gramercy on siis vihertävämpi sävyltään ja myös peittävämpi.


Viimeisimpänä vielä "senkka nenästä" - jos sallitaan tämä hilpeä ilmaisu.. :) Noh, tämä vaaleanvihreä Sencha on hyvin kaukana nenästä tulemisesta, joten mainittakoon että se on kuitenkin tullut Sparkled -kokoelmasta. Ihana tämäkin - ja myös vaivaton lakka parin kerroksen peittävyydellään.

5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kivoja lakkoja! Mäkin tykkään Cirquesta, vaikka creme-koostumuksesta onkin vain yksi, vähän huonompi esimerkki. Muut koostumukset ovat olleet mainioita! Mun oli pakko kanssa hankkia Speckled-kokoelmasta Mint Chip, Acid Wash ja Astra - aivan ihania! :)

Jane on Jane St tarkoittaa varmaankin ihan Jane-nimistä henkilöä Jane Streetillä? Cirquethan on peräisin New York Citystä, mistä ainakin Googlen perusteella myös Jane Street löytyy Greenwich Villagesta :)

Verieana kirjoitti...

Halycon on ollut himotuslistalla jo jonkin aikaa, saapa nähdä tuleeko se joskus ihan ostettuakin :) Muutama Cirque löytyy jo, ihan jännä merkki sinänsä :)

Riikka kirjoitti...

Cirquet on ihania lakkoja, vaikka mulla onkin vain vaatimattomat kolme niitä. Halcyon on aivan upee lakka!

LauraKatarooma kirjoitti...

Nättejä kyllä kaikki. ^_^

E-S kirjoitti...

Helmi TPT: Missä Cirque-lakassa sulla on ollut huono koostumus? O_o
Mint Chip ja Astra on vähän houkutelleet muakin, mutta oon koittanut pärjätä ilman. :D
Verieana: Saakohan Halcyonia enää? Se saattoi olla Limited Edition -lakka.
Riikka: Oon tismalleen samaa mieltä! :)
Katarooma: Eikös vain. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...