18. heinäkuuta 2016

Jotain uutta, vanhaa, sinistä ja lainattua

Takana on nopeasti vierähtänyt viikonloppu, jota on vietetty häähumussa. Ohjelmassa on ollut autossa istumista, kampaamokäyntiä, vihkiseremonia, juhlapuheita, hyvää ruokaa, juhlamekkoja, pikku sydämiä, juhlatunnelmaa ja tanssimusiikkia kesäisessä maalaisladossa...


Mun hääkynsien pohjavärin valinta oli vaikeaa, koska hiuksistani tuli kevytsävytteen myötä sen väriset etten oikein tiennyt mikä lakka mätsäisi niihin (olematta kuitenkaan liian tummanpuhuva). Lisäksi en oikein osannut etukäteen päättää huulipunankaan väriä. Ajattelin että vaikka mekko on sininen niin kynsistä ei tällä kertaa tule pääasiassa sinisiä. Pohjimmaiseksi värilakaksi päätyi juuri ostamani KBShimmerin Things That Make You Go Bloom. Kyseistä Mega Flame -holokimalluspommia kevyesti violettiin kallistuvalla pohjasävyllä jatkoin tuplaleimauksen. Ensin leimasin Golden Rose Rich Color 35 mustalla lakalla kukkakuvioita MoYou Londonin Pro xl 14-laatasta. Sen jälkeen Mundo De Unas Blue lakalla sinistä pistekiemurakuviota MoYou -laatasta Princess 14.


Yllä on vielä vähän juhlalookkiani sekä yhteiskynsikuva morsiamen kanssa. Meikäläisellä oli ylläni "jotain sinistä, jotain lainattua" sekä kynsilläni "jotain uutta" (=KBShimmer) ja "jotain vanhaa" (=Golden Rose), mutta mulle jäi totta puhuen epäselväksi oliko morsiamellakin näitä kaikkea neljää niinkuin perinteen mukaan kai pitäisi olla..? Itsehän lähetin kaason kautta morsiamelle sinisen kynsilakan varpaankynsiä varten ja lainaksi, mutta se ei koskaan päässyt perille, joten sillä ei ainakaan voitu kuitata 'jotain lainattua' ja 'sinistä' toteutuneiksi. :)

Juhlat olivat joka tapuaksessa aivan ihanat, hääpari oli komeana, rakkautta ja juhlatunnelmaa suorastaan leijui kesäisessä miljöössä!

3 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Upeat kynnet! :)

eekku kirjoitti...

Ihanat

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon, Emmi ja eekku! ❤

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...