24. heinäkuuta 2016

Psykedeliaa festarikynsissä

Kerran kesässä on minusta kiva käydä musiikkifestivaaleilla ja se homma on nyt toteutettu tänä viikonloppuna. Mulla onkin nyt juhannuksesta lähtien kaikki viikonloput olleet yhtä juhlaa, ja täytyy todeta että tässä kohtaa tällainen kaksipäiväinen Tikkurila-festari meinasi ottaa toisen päivän valjetessa hieman voimille... Käynnistymisvaikeuksista huolimatta toinenkin musiikkipäivä alkoi soljua illasta eteenpäin ihan mukavasti. :)


Festarikynnet olivat värikkäät ja hieman psykedeelinen leimakuvio on peräisin DRK-A leimauslaatasta. Värilakkoina olivat käytössä Color Clubin All That Razz ja Revvvolution, Cirquen Electic Daisy, Zoyan Paz sekä F.U.N Lacquerin Black Holo Witch.


Peukalon, etusormen ja nimettömän kynsille leimasin kuvion ensin valkoisella lakalla ja sitten vapaalla kädellä värittelin ne Electric Daisyllä ja All That Razzilla. On hassua miten Electric Daisy näyttää aivan eriväriseltä peukalon ja etusormen kuviossa kuin mitä se näyttää keskisormen kynnen pohjavärinä... Keskisormen kynnellä se joka tapauksessa näyttäytyy kahdella kerroksella kuitenkin oikeimmin.


Tikkurilafestivaaleilla juhlittiin pilvisessä säässä; ennustetut helteet kun eivät ihan ehtineet tapahtuman ajaksi ylle, mutta onneksi ei sentään satanut. Perjantaina näkemistäni esiintyjistä lemppareitani olivat ehkä Elastinen ja JVG, ja lauantaina ehdottomasti Jari Sillanpää ja Apulanta (joista viimeksi mainittujen keikoilta kuvat yllä). Apulannasta oon tykännyt jo vuosia, sen jälkeen kun joskus pääsin yli teini-iän antipatioista yhtyettä kohtaan. Bändin Tonista ja Sipestäkin on helppo pitää, miellyttävän oloisia ukkeleita. Sillanpää on puolestaan alkanut ihastuttamaan mua vasta lähivuosina. Nähtyäni nyt "Siltsun" ensi kertaa livenä voin todeta että hänen charminsa esiintyjänä kyllä puree. :) 


Can you festival?! 

6 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Ihanan näyttävät festarikynnet :)

Sissi kirjoitti...

Mahtavat festarikynnet!

LauraKatarooma kirjoitti...

Näistä kynsistä ei voi ku tykätä lujaa! ^_^

Anni kirjoitti...

Niin loistavat kynnet festareille!

Nanne kirjoitti...

Ihanan pirtsakat kynnet ^.^

E-S kirjoitti...

Enail, Sissi, Katarooma, Anni ja Nanne: KIITOKSIA tykkäksestä! ♥

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...