31. elokuuta 2014

Red, White & Blue-tiful - like Sophie

Mun viikko on vierähtänyt niin hektisesti etten ole ehtinyt kynsiä paljon päivitellä. Töissä on täytynyt kääntää aivot uudenoppimis-asentoon ja muutenkin olla tarkkana kuin porkkana - siinäpä ne energiat on sitten kulunutkin. Parina iltana jaksoin sentään käydä vielä lenkillä reenaamassa nyt jo eiliselle jäänyttä Midnight Runia varten. Perjantaina kyllä huokaisin syvään helpotuksesta päästyäni työmaalta pois viettämään kerrankin kunnon vapaita. Kotiin tultuani lakkasin pitkästä aikaa kynnet. Halusin kokeilla jotain uusista China Glaze The Giver -kokoelman lakoistani, joista ensimmäisenä tuli nyt siis testattua vaaleanpunaiseen taittava valkoinen Friends Forever, Right?. Sen päälle pääsi loistamaan KBShimmerin Red, White & Blue-tiful tähti-topper, jonka tähtösiä sai kyllä vähän noukkia ja asetella - asettelun onnistumisen saa kukin päätellä itse. ;)


Perjantaina samantein saatuani kynnet kuntoon lähdettiin miekkoseni kanssa Helsingin Juhlaviikkojen Huvilatelttaan ihastelemaan brittiläistä Sophie Ellis-Bextoria, josta tykkäilin enemmänkin yli 10 vuotta sitten mutta sittemmin hänen musiikkiuransa ei ole ollut koko ajan mulla edes tiedossa. Yllätyin, kun löysimme hänen keikkansa ohjelmalehtisestä, sillä kuvittelin että nainen on lopettanut musiikkihommat ja siirtynyt perhe-elämän viettoon. Onneksi hän ei ollut; keikan myötä ihastuin Sophieen yhtyeineen uudelleen, eikä mulla nyt taas hetkeen ole varmasti epäselvyyksiä siitä mitä sitä kuuntelisin Spotifystä. ;)


Tykästyin kovasti uuteen Wanderlust -albumiin, jota Huvilassa pääasiassa kuultiinkin. Kuunnelkaapa vaikka tämä ihastuttavan kohtalokas Wrong Side Of The Sun:En suunnitellut asiaa lakkausta tehdessäni, mutta näin jälkikäteen ajatellen tuo KBShimmerin lakan nimi vähän jotenkin sopii Sophie Ellis-Bextoriin. Minusta hän on aina näyttänyt hyvin vaaleaihoiselta ja jollain tavalla myös "siniveriseltä" korkeine poskipäineen ja siroine piirteineen. Ja nyt hänellä oli esiintyessään vieläpä punainen mekko. Kyllä - Red, White & Blue-tiful! :D

7 kommenttia:

SaraGalaxyy kirjoitti...

Tosi kiva tähtilakka! :)

eekku kirjoitti...

Nätit kynnet

Enail kirjoitti...

Aivan ihana tähtilakka :)

Tiina kirjoitti...

Oh, näiden kuvien perusteella herää into ostaa itellekin tuo. :D

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Onpas herkullinen toi lakka, miks mä en tilannut sitä. :(

LauraKatarooma kirjoitti...

Niin ihanat tähtikynnet... <3

E-S kirjoitti...

Sara: Eikös vain - tähtilakkoja saisi kyllä olla enemmänkin markkinoilla! :)
eekku: Kiitos!
Enail: :D

Tiina: Sitä löytyy nyt vielä Harlow&con varastosta, mutta se on tosiaan 'Limited Edition' lakka, wink wink!
Suvi: ^ ...vielä ehtii korjata tilanteen, jos oikein kaihertaa! ;)
Katarooma: Kiitoksia! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...