11. elokuuta 2014

piCture pOlish: Mask-a-rade & Paradise & Lagoon

Olen ollut puolitoista viikkoa laiturin nokassa tähyilemässä horisonttia ja auringonvalon kimmellystä vedessä, ja siksi blogissa on ollut sen aikaa hiljaista. Lomalla olen onneksi vielä hetken aikaa mutta nyt jo siis kotona, joten postauksia on luvassa. Mökillä tuli myös lakkailtua swatcheja jonkin verran, mikä kävi kyllä rentoutumisesta sekin! :-D

Arkistojen kätköistä löytyy Picture Polish merkin 3 eri lakkaa, jotka tulevat tässä:

Mask-a-rade on hienonhienoa moniväristä glitteriä, jota mulla on kuvassa vaaleanpunaisen lakan päällä. Ihan nätti, mutta värierot vaativat esiintyäkseen aika tarkkaa valaistusta ja syyniä.

Paradise... Tällä teemalla mut oli helppo houkutella lakan hankintaan ja kyllähän tuo turkoosinen foil purppuralla ja violetilla mikroglitterillä tuo hyvinkin paratiisin mieleen. Peittävyys vaatii kolme kerrosta.

Lagoon on kaunis sinisenturkoosi, joka nimiteemallaan lyö hyvin yksiin aiemmin nähdyn paratiisi-lakan kanssa. Pari kerrosta peitti, ja tämä sävy on nyt nähdyistä ainakin minun lemppari.

5 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Lagoon on todella ihastuttava...

Dimavarien kirjoitti...

Komppaan Kataa, Lagoon on ihastuttava. Itelläkin tuli viime viikko maattua Kalajoen hiekoilla ja istunut mökillä lukemassa vanhoja Enid Blytoneita. :D Sitä se netittömyys teettää.

Sissi kirjoitti...

Lagoon on aivan ihana, yksi kauneimpia pp:n lakkoja <3

Fani kirjoitti...

Lagoon on ihana mutta myös Paradise iskee :3

E-S kirjoitti...

Katarooma: Totally agree!
Dimavarien: Oi, Kalajoella on kyllä mahtavat maisemat... On se ihan rentouttavaa välillä saada tehdä juuri noin. :)
Sissi: Omalla kokemuksellani en voi kyllä kiistääkään. :)
Fani: Sekin on nätti! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...