19. elokuuta 2014

Ruby Wingin Eternal mustin kuivakukin

Ilma on viilentynyt, vettä tulee kuin aisaa ja työ tekijäänsä rasittaa... Alkaa tuntua jo ihan syksyltä, vaikka periaatteessa elokuu on kyllä vielä kesäkuukausi. Liekö tämän kesän osalta kaunis muisto enää vain se kun sai rennosti paistatella päivää ja vaihtaa väriä auringossa?! Niinkuin teki vielä viime viikolla tämä Ruby Wing lakkakin, lakan nimi on Eternal. Lakkauksen mustat kukkaleimat ovat MoYou xl-Pro laatasta  12.


Ruby Wing merkkinä ei ole koskaan erityisemmin herättänyt mielenkiintoani, mutta näin näyttävä tapaus oli must-have bongattuani tämän joskus muinoin jonkun blogista. Lakan väri vaihtuu nimenomaan UV-valossa eli auringonpaisteessa heleästä mintunvihreästä tummanvioletiksi. Melekosen komia!!


Käytiin viime viikolla Suomenlinnassa katsomassa Ryhmäteatterin esitys Liisa Ihmemaassa, minne olin etukäteen ajatellut pukeutua mekkoon joka olisi sopinut näihin kynsiin. Keli oli kuitenkin nimenomaisena päivänä epävakainen, ja illalla meren lähettyvillä ei tokikaan ole kauhean lämmin, joten mekko-mätsäys jäi valitettavasti toteuttamatta. Näytelmä kesäteatterissa oli kuitenkin hyvä! Oon parina aiempana vuonna käynyt myös katsomassa juurikin Suokissa muun muassa eri lastensatuihin pohjautuvia näytelmiä, joissa on kuitenkin ihan aikuisellekin soveltuva toteutus ja verbaliikka. Voin suositella. :)

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ooh ihan hullun hyvä kombo tässä ja etenkin tuo värivaihtelu toimii tosi hyvin leimauksien kanssa!

Drausan kirjoitti...

Voi vitsi miten upean näköinen tuo efekti :O Ei taida pahemmin kyllästyttää kynnet, kun värikin vaihtuu oman mielen (tai siis valon) mukaan. :)

Liisa kirjoitti...

Ooo, mahtis toi efekti :) Sopii leimaukset mainiosti! Syksykynnet!

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Aika hieno lakka! Jotenkin syksyinen ..:)

LauraKatarooma kirjoitti...

Herkut lakkaukset...

Anni kirjoitti...

Ooh katoin ekasta kuvasta, että nyt on komia liukuvärjäys - vaan eipä ollutkaan :D On kyllä yksi upeimmista Ruby Wingeistä mitä on nähty! Ja tosi kauniisti leimatkin mätsää 8) Laitoitko sä päällyslakkaa näihin? Kun oon kuullu, että se voi estää värin vaihtumisen, niin en oo itte uskaltanu laittaa.

Charming Nails kirjoitti...

Wau, aika hienosti vaihtuu :)

Fani kirjoitti...

Suoraan sanottuna upeat! Ihanasti vaihtuu tuo väri ja leima sopii kummanki värin kanssa yhteen. :) Me likes. Itse en vielä omista yhtäkään Rubyn lakkaa, mikä on varmaan aika outoa. :DD

E-S kirjoitti...

Anna: Oi, kiitos paljon mukavasta kommentista. :)
Drausan: Kiitti! Nimenomaan - itse asiassa huomasin vasta kommenttien myötä kuinka tää värinvaihdos sopikin tähän sään muutokseen kohti syksyä, mistä muuten purnasinkin..
Liisa: Kiitos kaunis!! :)
Kynsille: Juurikin niin ;-)
Katarooma: Thanks :D
Anni: Kiitos paljon! Laitoin näihin päällylakkaa, mutta nyt en oo ihan varma mikä se oli kun käyttelen kaikkia vähän vuorotellen, ehkä KBShimmerin..? Mutta ei se estänyt värinvaihtoa. =)
Charming Nails: No älä muuta virka! :)
Fani: Kiitti!! Ehkä se on vähän outoa ettei sulta yhtään Rubya löydy, mutta jos päätät "avata putken" niin muista tämä! Kaikkia merkkejä ei kyllä kannata aloittaakaan.. ;)
eekku: Kiitsa! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...