22. elokuuta 2014

Kimallusta keilaukseen - Bellissima

Viime viikolla kävimme pikku porukalla hohtokeilaamassa. Mun ennakkovalmistautuminen tähän oli luonnollisesti kynsien lakkaus; tavoitteena sekä koristella kynnet että suojata niitä pahemmilta vaurioilta. Viime kerralla keilatessani onnistuin tärimään pallon rei'issä molempien peukaloiden kynsistä nurkat irti! Nyt ajattelin että iso-glitterinen lakka voisi auttaa kynsiä suojautumaan kärkien lohkeamiselta, vaikka en ole varma onko ajatuksessa järkeä... :)


Suojatehosta en tiedä, mutta kynsistä tuli muuten kivat neutraali pohjavärin ja kärkien hurjan glitter-kimalluksen myötä. Ranskis-lakkana on Essien Au Natural, hieman rusehtava lakka, jolla teki pitkästä aikaa oikein mieli lakata. Kimallus-lakka on puolestaan Emily De Mollyn Bellissima, jonka olemuksessa on nähtävillä sekä herkkää että hurjaa puoli. ;)


Nail Pattern Boldnessin Glitter Food päällyslakkana tasoitti mukavasti isoimpien glittereiden töröttävät reunat. Se jättää lopputuloksen minusta hieman mataksi, mutta ajaa ehdottomasti asiaansa glitterin päällä.

7 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

IHanan yksinkertaista ja kaunista...

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Fani kirjoitti...

Aivan älyttömän kauniit! Ihana tuo glitterlakka :o <3

Unknown kirjoitti...

Tyylikkäät :)

E-S kirjoitti...

Katarooma: Mukava kuulla että tykkäät :)
eekku: Kiitti!
Fani: Kiitos! Bellissima on kyllä söpöläinen; täytyy seuraavaksi kokeilla sitä jotenkin vähän eri tavalla.
Viveka: Oi kiitti! :)

Dimavarien kirjoitti...

Oo, Bellissima on kyllä niin kaunis glitter että. <3 Ja tosi simppelin ihanat kynnet oot tehnyt sillä, vaikka onkin niin bling bling. Tykkään. <3

Janna kirjoitti...

Ooh, todella kauniit! Miksen mä ole ikinä tajunnut kokeilla koristella kynsiä näin, että ranskislakka + glitter... Ehdottomasti kokeiluun! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...