15. elokuuta 2014

Lakkalaiturilta pari Dollish Polishia ja Zoyaa

Kesälomani vetelee viimeisiään ja jokavuotinen töihinpaluuahdistukseni jo orastelee. Nyt onkin siis oiva hetki vielä heittäytyä lomakuviin... Kuten jo aiemmin mainitsin niin lakkailin kynsiäni mökkireissussa aivan innoissani harva se päivä, ja kuvailin swatcheja milloin laiturilla ja milloin mökin terasilla. Päivänpaisteen puutteesta ei tarvinnut kärsiä. :)


Olin tehnyt oikein tuollaisen "puuhaboksin" mukaani (kts. kuva alla), ja sen lisäksi sain vanhemmiltani Tuurin kyläkaupan tuliaisina parit Essencen ja W7:n lakat! Ehdin puolentoista viikon aikana oikein hyvin swatchata kaikki kynsille, ja enemmänkin olisin voinut... =)


Swatcheja mökiltä putkahteleekin nyt sitten blogiin vähitellen ajan mittaan, ja ajattelin laittaa niihin tunnisteeksi 'lakkalaiturin'. Tällä kertaa näytän miltä näyttää kynsilläni pari Dollish Polishia ja Zoyaa.


Dollish Polish The Finnish Blogger kokoelmasta hommasin 2 lakkaa: Charming Starry Skyn ja Sonnlight Starin. Lakkojen värimaailmat ovat keskenään täysin vastakkaisia, ja täytyy todeta että Charming Starry Sky yllätti mut erittäin positiivisesti! Voisi jopa sanoa että lemppariainesta - siihenkin nähden etten yleensä kauheasti perusta tummanpuhuvista lakoista. Sonnlight Star on myös todella söpö, mutta sen kanssa minusta ehkä sandisti tuntuu siltä että mulla pitäisi ehkä olla saparot päässä ja reppu selässä.. ;-D


Zoya lakoista mulla oli matkassa mukana kaksi shimmeristä kaverusta. Piaf on hempeänkeltainen lakka, joka parilla kerroksella kutakuinkin peittää ja näyttää oikein hyvältä. Jules sen sijaan meinasi saada minut repimään pelihousuni lakattuani sen ensin vasempaan käteen ja saatuani ihan hirveää jälkeä aikaiseksi... enkä tiedä miksi! No myöhemmin oikean käden kynsiin lakattuna menestys oli heti parempi mutta ensivaikutelma oli jo jättänyt jälkensä, enkä ihastunut tähän lakkaan yhtään niin paljon kuin olisin luullut.

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Piaf näyttää taas niin kauniilta! Ehkäpä olis aika kotiuttaa eka Zoya 8)

Charming Nails kirjoitti...

Kiva että tykkäät lakastani :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Mää niin haluan ton charming-lakan!

E-S kirjoitti...

Anni: Ehkä on sen aika..?! ;)
Charming Nails: Todellakin tykkään - se yllätti positiivisesti! <3
Katarooma: Ja se kannattaa kyllä hankkia. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...