24. elokuuta 2014

KBShimmer swatch spam (pt. 2)

KBShimmer lakkoja mulla on runsain määrin, koska se on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni. KBShimmerini jakavat sopuisasti yhden Helmer-laatikon Zoyan merkin lakkojeni kanssa. Julkaisin yhden KBShimmer-swatch postauksen jo viime keväänä, mutta nyt onkin kertynyt taas uusia lakkaswatcheja sen verran että on aika julkaista toinen erä!

Totally Tubular:
Turkoosi Totally Tubular on kesän 2013 kokoelmasta ja ihan pirtsakka, merenneitomainen lakka sinisine ja violetteine glittereineen. Muistaakseni 2 kerrosta riitti peittävyyteen (- tämän swatchaamisesta kun on jo vierähtänyt tovi).

Too Pop To Handle:
Tämän vuoden KBShimmer kesäkokoelma oli ovelasti jaoteltu kahteen osaan ja julkaisuajankohtaan, ja Too Pop To Handle kuului ensimmäiseen kesäosioon (early summer). Mielestäni juuri tämän lakan kaltaiset glitterit olivatkin tuo alkukesäjulkaisun parhaimmistoa ja tämä yksilö oli nimensä veroinen - myös kameran kannalta.

Strung Out:
Strung Out lakka kuuluu 2013 loppuvuoden Blogger kokoelmaan, ja kynsibloggaaja Jackie on suunnitellut tämän jouluvaloja pimeydessä muistuttavan lakan. Kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta, eli kuten näkyy niin jelly-pohja kuultaa hieman läpi. Tykkään tästä kovasti!

Look High And Holo:
Kesäkokoelman 2014 jälkimmäisestä erästä (late summer) löytyi tällainen kaunotar, Look High And Holo. Vadelmainen jelly-pohja ja erittäin runsas glitter-örvellys miellytti minua yllättäen enemmän kuin olisin uskonutkaan! Swatchasin tämän nimittäin vähän sillä ajatuksella että voisin ehkä laittaa lakan myyntiin, mutta enpäs sitten tohtinutkaan. ;)

Rush Flower Traffic:
Kuluvan vuoden kevätkokoelma näytti minusta ensi silmäyksellä tylsältä, mutta loppujen lopuksi olen löytänyt sieltä useammankin helmen (mm. Belle Of The Mall ja Laugh Myself Lily). Kuvassa näkyvä kevätkokoelman glitter-ihastus Rush Flower Traffic asettautui kauniisti korallinpunaisen lakan päälle, ja ihastuin ainakin tähän lakkakomboon oikein kunnolla!

Plum Tuckered Out:
Viime vuotisen blogger-kokoelman Pointless Cafe blogin yhteistyölakka on tumman luumuinen sävy Plum Tuckered Out. Lakassa on sinistä shimmeriä, mikä tekee siitä astetta mielenkiintoisemman, mutta tämä ei silti ole KBShimmer-suosikkejani.

Quantum Leaf:
Syksyn 2012 kokoelmasta löytyy erikoinen Quantum Leaf, jota minunkin oli pakko päästä kokeilemaan mutta en silti osannut tykästyä tähän kokeiltuani tätä jo aikoja sitten (kuten kynnenmallista huomaa).

Oh Splat!:
Oh Splat! on käsittääkseni julkaistu 2012 vuoden syyskokoelmassa, josta se on sittemmin kirittänyt itsensä huippusuosioon ja sille on jopa rekisteröity oma "trademark" ja siitä syystä tässä putelissa lukee nimikin pullon etuosassa. Tämä lakka mulla tuli testattua kesäloman lakkalaiturilla, ja ihastuin tähän kovasti vaikka en kaikkien valkopohjaisten lakkojen perään ole kovin hulluna.

Daisy About You:
Kevään -14 kokoelman Daisy About You on nätti vaaleanvihreä lakka useilla erimuotoisilla glittereillä. Tämä on myös lakkalaiturilla testattu, sekä minun että äidin kynsille, ja äiti oli näkevinään glitterissä violettiakin sävyä ja minä näin pelkästään harmaata... Daisy vaatii 3 kerrosta peittävyyteen.

Pretty In Punk:
KBShimmerin talvikokoelmassa 2013 löytyy jokunen hololakka, jossa on ripaus duochromea eli värintaittoa mukana. Tämä "punkahtava" vihreä sävy, Pretty In Punk, taittaa jonnekin kuparin suuntaan ja miellytti kyllä kynsillä ainakin omia silmiäni.

Snow Flaking Way:
Myöskin viime vuoden talvikokoelmaan kuuluva Snow Flaking Way ihastuttaa minua ehkä enemmän nimellään kuin lopputuloksella kynsillä. Kaikki jännittävimmät glitterit nimittäin jäivät pulloon ja kynsille levittyi kauniisti pelkkää tummanviolettia jellyä vähäisellä glitter-määrällä.

Löytyikö tästä sekalaisesta KBS-kattauksesta uusia tai vanhoja ihastuksianne?! :)

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Ihania lakkoja.Mulla ei oo kuin se yksi jonka voitin sun blogista.Tykkään siitä tosi paljon =)

LauraKatarooma kirjoitti...

Totally Tubular, Oh Splat ja Daisy About You on himotuslistalla... Niin ihania!

Janna kirjoitti...

No eikä miten ihania lakkoja! <3 Mä taisin tykätä noista yllättäen kyllä eniten Daisy About Yousta.

Fani kirjoitti...

Rush Flower, Oh Splat, Daisy ja Snow on eniten minun mieleeni. :) Noista omistanki vaan tuon Snow:n, mutta ehkä muut 3 tulee jossain vaiheessa hankittua. :)

Nanne kirjoitti...

Oooih, mie rakastuin tuohon Totally Tubular:iin ♡

E-S kirjoitti...

eekku: Se KBS-lakka, joka sultakin löytyy, on kyllä yhä vain yksi merkin parhaimmista ;)
Katarooma: Kirkkaimmat ja vaaleimmat sävyt on selkeästi suosiossasi! :)
Janna: Tää on laatumerkki! Ja Daisy on mahtava kesälakka. :D
Fani: Rush Floweria suosittelen lämpimästi sulle, se on yllättävän kiva glitter-lakka ja passasi ainakin tuon korallin päälle erittäin hyvin!
Nanne: Se on tuo turkoosin vetovoima.. ;-)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...