1. syyskuuta 2014

Melkein lakaton elokuu...

Uhosin heinäkuun lopussa olevani elokuun ostelematta lakan lakkaa. Homma sujui erittäin hyvin kuukauden ensimmäisen kolmanneksen jolloin olin kesämökillä suojassa netin esittämiltä houkutuksilta. Kotiin tultuani tajusin ihmisten tilailevan jo China Glazen mahtavaa The Giver kokoelmaa, joka on Limited Edition!! Tietysti mulle iski hätä että omat suosikit ehtii loppua ja pakko oli sortua Ebayssa. Ostaminen ei sinällään aiheuttanut morkkista, mutta ehkä oli silti vähän noloa että edes yksi tilaukseton kuukausi ei multa onnistunut. Mutta tulen yrittämään tilauksettoman kuukauden viettoa vielä uudelleen - en kuitenkaan nyt syyskuussa, koska tiedän tilaavani pari uutta herkku-OPI:a... ;-)

Tästä se sitten lähti: China Glazen Boundary Of Memory oli minulle ennakkoon The Giver kokoelman vetonaula, mutta myös kehutut cremet kiinnostivat kovasti. Tässä taas huomaa mikä on onnistuneen kokoelman voima; se saa yksittäisetkin lakat vaikuttamaan houkuttelevilta, vaikka ypöyksin ja jossain Mavala-putelissa sama tavara ei kiinnostaisi ketään. OPI:n Nordic kokoelman lakoilla mun ei olisi ollut pakko rikkoa lakatonta elokuutani, mutta koska se oli muutenkin särkymässä niin laitoin pari houkuttelevinta mukaan samaan tilaukseen. Varsinkin tuo toffeinen Going My Way Or Norway ihastuttaa mua; täytyy pikapuoliin lakata sillä "kinuskikynnet"!

Kröhöm... en tiedä miten sitten perustelisin Llarowe ostokseni, mutta sanotaan nyt näin että koska lakaton kuukauteni oli jo rikottu, niin vähän niinkuin lohdutukseksi epäonnistumiseeni tilasin itselleni vielä Dance Legend lakkoja sekä yhden A-Englandin. DL:t saivat minut otettua pauloihinsa heinäkuussa... Anna Gorelova sarjan Lebedushkaa on ylistetty niin paljon täällä kotimaassa että se oli pakko saada minunkin. Beautiful Lie ja flakies-topper 603 ilostuttavat myös kovasti saatuani ne kätösiini.

Maksettuani ylimmän kuvan ostokseni yhdelle Ebay-myyjälle sain viestin että "Capacity To See Beyondin korkki vuotaa ja se oli viimeinen pullo; valitsisinko toisen samanhintaisen lakan sen tilalle". Jep jep.. tällaisten selitysten taustat kyllä tiedetään kun myynnissä on uunituore Limited Edition -kokoelma ja kyseessä vielä yksi kokoelmann parhaiten myyvistä väreistä, mutta mun ei auttanut rupista kun olin jo maksanutkin. Tein sitten eri myyjälle toisen tilauksen saadakseni Capacityn ja onneksi hommasin nuo 2 muutakin lakkaa, miettikää nyt jos tuo The Outer Edge olisi jäänyt saamatta niin miten olisin pärjännyt?! ;)

'Lakaton elokuu' meni kyllä huonosti - bad me, mutta ei voida kieltää ettei lakkamäärä olisi kerrankin edes vähän maltillisempi!

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Ihania

Photogothic kirjoitti...

Luulin eka, että tuossa ekassa kuvassa olisi kaikki sun ostokset ja ajattelin, että "Eihän tuo niin paha oo!". Sitten selasin alaspäin "Ai....Aaaiiiiiii..." :D

Sissi kirjoitti...

"hups"

Fani kirjoitti...

Miten siinä nyt niin kävi? On mun yksi sanotuimmista lauseista. :DD Ps. Tilasin koko Giver -kokoelman, koska ihastuin siihen täysin. :D *HUPS

E-S kirjoitti...

eekku: Ehdottomasti :D
Photogothic: Niinpä niin.. ;) Mä elin niin kaikki tai ei mitään ajatuksella yrityksen kanssa, ja kun peli kerran menetettiin niin se tehtiin kunnolla.
Sissi: ;-X
Fani: Sun lause sopii kyllä tähän mun tilanteeseenkin! Mä voin varmaan taputtaa itseäni olkapäälle, kun en tilannut kuin vain puolet Giver-kokoelmasta..? ;-)

Lah2o kirjoitti...

Hahah, tämä näyttää aika samalta ku minun ostolakko nyt syyskuussa...
Mutta onhan nuo niin kauniita!

E-S kirjoitti...

Lah2o: Kauneus pyhittää kaiken! Vaikka juu, ei tää ehkä "lakkokuukaudelta" äkkiseltään näytäkään... :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...