27. syyskuuta 2014

Sinisen liu'un värimyrsky

Mulla on jostain luonnonoikusta ollut viime aikoina ilmeellisen paljon toimistotyöläisen työaikoja eli milteipä pelkkää arkiaamuvuoroa, ja en ole jaksanut iltaisin intoutua kynsien lakkailuun. Olen kuitenkin odottanut vapaapäiviä kuin kuuta nousevaa, enkä yhtään vähiten siksi että lakkahommillekin siunaantuu kerrankin kunnolla aikaa. Tälle viikonlopulle väsäsin eilen tällaiset kynnet:


Rrrakastan liukuvärjäystä kynsillä! Se on sekä mukavaa tehdä että aina myöskin ilo silmille, ja aina voi keksiä uusia väriyhdistelmiä. En oikeastaan edes ymmärrä miksi vaikkapa vesimarmoroida kun voi sen sijaan liukuvärjätä! ;) Liukuväri on tehty KBShimmerin harmaalla My Life's Porpoisella, Kikon pinkillä 501:llä ja sinisellä 465:lla. Nämä Kikot olivat nyt muuten ensimmäinen kosketukseni kyseiseen merkkiin, eikä mulla ainakaan tämän käytön perustella ole moitteen sanaa sanottavani niistä.


Päällimmäinen glitter-lakka kynsillä on piCture pOlish merkin Color Storm, joka sopii mielestäni näihin kynsiin kuin nenä päähän!


11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana väripommi! 10 pistettä! :D

Anni kirjoitti...

Oooh miten ihanat! Color Storm on aika herkku :)

eekku kirjoitti...

Ihanat kynnet

Nanne kirjoitti...

Oih! ihanat! ^_^

Tiina kirjoitti...

Upeat kynnet. :)

Kati kirjoitti...

Niin kivat!:)

Amppu kirjoitti...

Tosi nätit! =)

LauraKatarooma kirjoitti...

Kauniit!

Liisa kirjoitti...

Wouuu!

Unknown kirjoitti...

aivan ihanat, tosi pirteät <3

E-S kirjoitti...

Luettelematta erikseen kutakin, niin iso kiitos kaikille kommentoijille!! Kiva kuulla että piditte, koska itsekin tykkään näistä hirmuisesti. :))

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...