11. syyskuuta 2014

Paistaa se aurinko joskus huonommallekin vesimarmoroijalle

Koska mun elokuun vesimarmorointi (= haaste) nolosti unohtui, niin nyt kunnostauduin ja toteutin syyskuun vesimarmoinnit jo tässä vaiheessa kuuta. Onnistuminen oli tällä kertaa niin poikkeuksillisen mahtavaa että ei tainnut yksikään kirosana siivittää tätä tapahtumaa. Bravo! =)


Marmoroinnissa käytin KBShimmerin oranssia 24 Carrot Boldia ja W7:n keltaista Fluffy Duck lakkaa. Ne levisivät kerta toisensa jälkeen ihmeellisen kivasti vesiastiaani. Kuvioista tuli puolestaan kerta toisensa jälkeen hieman erilaisia keskenään, mutta vasuriin peukaloon sain aivan super-onnistuneen jäljen. Onnistuisipa sellainen aina!!


Jotta kynsienlaittotuokioni säilyi mukavana, niin en halunnut marmoroida aivan kaikkia kynsiä. Kolmelle kynnelle pääsi komeilemaan Dance Legendin upeaupeaupea Beautiful Lie (Wow Prism sarjasta) sekä yhdelle kynnelle vasurin nimettömään China Glazen Stone Cold. Stone Coldin hienous oli jo mulle tuttu juttu, mutta Beautiful Lien järjetön hopeaholo-kimallus yllätti mut - positiivisesti, kuinkas muuten!


Nyt on iloinen mieli kun sain tämän homman pois kalenterista syyskuun osalta. Viikonloppua odotellen, jotain illanistujaisia on mulla ainakin edessä.. :)


10 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Wau! Ihana väriyhdistelmä marmoroinnissa :) Ja tosi hyvin oot onnistunut ja mahtavaa, että on ollut mieluinen lakkaustuokiokin :)

Xalla kirjoitti...

Wautsi, vesimarmorointi on onnistunut todella hienosti! :)

Unknown kirjoitti...

Wautsi, todella upeat lakkaukset! Ja kauniit marmoroinnit :)

Mä en ole ikinä yrittänyt vesimarmorointia, enkä varmasti ikinä tule kokeilemaankaan :D Ei kuullosta yhtään mun hermoille sopivalta aktiviteetiltä, jätän sen suosiolla muille :D

Anni kirjoitti...

Nää on niin upeat marmoroinnit <3

LauraKatarooma kirjoitti...

On kyllä upeat ja onnistuneet kynnet...

eekku kirjoitti...

Upeat

Fani kirjoitti...

Wautsi, wautsi! Oot onnistunut todella hyvin!! :)

E-S kirjoitti...

Heidi: Kiitos paljon!! Lakkailutuokiot on muutoin kyllä useinkin mieluisia, mutta vesimarmorointi on tyypillisesti se "poikkeus sääntöön"..
Xalla: Ihanaaa - kiitos! =)
Viveka: Varmasti oikein fiksu linjaveto, säästyt vielä monelta harmaalta hiukselta noin! Ja kiitti :)
Anni: Oiii kiitos paljon!!
Katarooma: Kiva kuulla että miellyttää silmää. :D
eekku: Kiitos!
Fani: Kerrankin näin - kiitos! :)

Vanquish kirjoitti...

Upeat kynnet! Värimaailma on erikoisen kaunis, ja marmoroinnit on hienot :)

E-S kirjoitti...

Kiitti, Vanquish, ilo kuulla että näyttää hyvältä!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...