28. syyskuuta 2014

Neon-kynnet ja #ablecaw14

Viime viikon alussa kynsibloggaajien keskuudessa käynnistyi loppuvuoden ajan kestävä lakkaushaaste, joka kulkee niin blogeissa kuin Instagramissakin nimellä #ablecaw14. Minäkin innostuin tästä kovasti, ja ajattelin ottaa osaa siinä määrin kuin se minulta mukavasti luonnistuu - stressaamatta kuitenkaan siitä inspiroidunko ihan joka viikko lakkailemaan annettujen aiheiden mukaan. Tämän viikon teemoihin minulta ei kynsiä syntynyt mutta oivalsin voivani varmasti osallistua kesällä taannoin lakkailemillani neon-kynsillä toiseen tämän viikon teemoista, joka kantaa nimeä Neon. :)


Korallinpunainen lakka kynsilläni on China Glazen Love's A Beach kesän 2012 Summer Neons -kokoelmasta. Mä en ehkä ole neonien suurin fani, mutta kyllä ne kesällä auringon häikäistessä on ihan omiaan paahteisina huomiokynsinä. Sikäli Love's A Beach ei ollut yhtään hassumpi tuttavuus.


Suuri taiteilija minussa näytti kyntensä koristelujen suhteen, kun tuhersin neonpunaisen päälle kultaiset glitter-kolmiot! :D Kultainen lakka on Esmaltes Da Kelly merkin Loosho. En osaa kertoa kyseisestä merkistä muuta kuin että tilasin tämän itselleni Llarowelta kokeilumielessä. Pullo on pieni, vain 8ml, lakka haisee pahalle mutta on kuitenkin kovin kaunis.


#Ablecaw14 haasteesta vielä sen verran että kynsienlakkailijoiden iloksi sen ovat kehitelleet Polish This!-, Nerdic Nails- ja Katjamaria-blogit, joista löytyy enemmän tietoa tästä haasteesta.

3 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Huippua, että lähdit tähän myös mukaan! :) Eikä tästä stressata kannata, jokainen voi osallistua juuri niin kuin itsestä tuntuu mukavalta. :)

Tuo China Glaze on kyllä supernätti sun kynsillä, tykkään! Ja nuo kolmiot tuo lakkaukseen kivan kimalteisen lisän. :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat neonkynnet...

E-S kirjoitti...

Annie: Kiitoksia! Haasteen vapaa soveltaminen oman innon mukaan oli oiva kimmoke. Hauskoja teemoja ootte sisällyttäneet 'ablecawiin'. :D
Katarooma: Kiitos!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...