14. syyskuuta 2014

Samankaltaisia, ei samanlaisia!

Aina ennenkuin tilaan uusia lakkoja katselen netistä swatchit, ja mietiskelen mielessäni lakkavarastoni etten ostaisi ihan suoranaista dupea millekään jo omistamalleni lakalle.. Noh, joskus saattaa kuitenkin tulla hommattua melko samankaltaisia lakkoja. Kuten kerran eräästäkin Llarowen paketista kuoritui nämä kolme Picture Polishin 'LE' -kokoelman lakkaa: Illusionist, Gravity ja Aurora:


Siinä valaistuksessa, jossa ensimmäisen kerran näin nämä lakat, olin suorastaan äimistynyt että tilasinko oikeasti 3 keskenään samannäköistä lakkaa. Naureskelin epäuskon vallassa että miten kokoelmassa jossa on vain 5 lakkaa ylipäänsä löytyy 3 samanlaista yksilöä. =D Mun piti tietenkin ottaa lakoistani tarkemmin selvää, ja myöhemmin paremmassa valaistuksessa sävy- ja rakenne-eroja alkoi onneksi löytyä.

Gravity eri valonsuunnista katsottuna:
Illusionist eri valonsuunnista katsottuna:

Ylläolevissa kuvissa näkyy Gravity- ja Illusionist lakkojen multichrome-ominaisuudet eli eri näyttäytymissävyt katselukulmasta ja valontulosuunnasta riippuen. (Auroraa en ole vielä lakannut vastaavasti.) Lakkasin kolmisen kerrosta ja omat kynnet kuultavat hieman läpi, mutta olen lukenut näiden lakkojen olevan parhaimmillaan kerrosteltuna värilakan päälle.


Lakkasin OPI:n AmazON..AmazOFF:in päälle (=turkoosin sininen lakka) jokaisella näistä Picture Polish kaunokaisista yhden kynnen, kuten postauksen alimmissa kuvissa näkyy. Illusionist ja Gravity ovat koostumukseltaan keskenään samankaltaiset lakat, toisin kuin Aurora josta löytyy myös aavistuksen verran isompaa, violettia glitteriä. Illusionist on enempi vihertävä ja Gravity puolestaan sinertävä, molemmissa on seassa hienojakoista hopeaa hologlitteriä.


Hienoja lakkojan nämä ovat, mutta totesin kokeiltuani että ehkä aivan kaikkia 3 ei ehkä ole pakko omistaa - Gravity löysikin sittemmin uuden kodin itselleen. Mutta koska piCture pOlishin "LE Collection" on vieläpä 'limited edition' niin tottahan on hienoa omistaa kuitenkin edes pari näistä! ;-)

2 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Mä tilasin näistä itselleni juuri tuon Gravityn, iskee muhun! :)

E-S kirjoitti...

Fani: Gravity on noista kolmesta eniten sininen. Itse asiassa kun nyt ajattelen niin olisin voinut sen sijaan laittaa Illusionistin eteenpäin, niin ois jääny ehkä keskenään erilaisimmat jäljelle... No mutta se on nyt jo mennyt!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...