14. syyskuuta 2013

Blogi 1 v. ja Nfu Oh 44

Tänään on blogini syntymäpäivä! On kulunut tasan vuosi siitä kun julkaisin ensimmäisen postaukseni, jossa esittelin tätä nykyä kohtalaisen aneemisilta näyttävät Maitokynnet - silloin kyllä muistan esitelleeni niitä jopa ylpeänä mainituissa kinkereissä. :D

Palatakseni nykyhetkeen aloitin kuluvan viikonloppuni tekemällä melko helpot lakkaukset, koska olin eilen niin töiden hajottama että en jaksanut alkaa kikkailemaan sen kummemmin... Näistä tuli kuitenkin tosi kivat ja syksyisetkin:


Tämä hurmaava flakie-lakka on Nfu Oh 44, ja sen alla pilkottelee rusehtava OPI:n A-Taupe The Space Needle (joka päässee myöhemmin johonkin swatch-postaukseen vielä erikseen). Flakiet näyttävät oransseilta, vihreiltä tai keltaiselta aina katselukulmasta ja valon tulosuunnasta riippuen.


100 lukijan lukija-arvonta päättyi eilen, mutta en ole järjestänyt vielä virallisia arpajaisia, vaikka olin alunperin kaavaillut julkistavani voittajan blogin synttäreiden kunniaksi. Pyrin arpomaan KBShimmerin voittajan muutaman päivän sisällä. Kiitos osallistujille! :)

6 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle:) Kiva appelsiinilakka:)

June kirjoitti...

Onnea! Mitä sitä turhaan kikkailemaan kun on tuollainen lakka, oikein upea :)

Bambi kirjoitti...

Voi miten kivasti toi ruskea sopii tuonne alle, oikeat ruskakynnet!

Onnea yksi vuotiaalle!

eekku kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiselle blogille ja kivat kynnet

Sannu kirjoitti...

Onnea!
Hitsi, A-taupe näyttää kivalta näin. En oikein oo osannut päättää, tykkäänkö vai inhoanko sitä :P.

E-S kirjoitti...

Sissi: Tuplakiitos! :)

June: Kiitti, jotkut lakat on vain niin ihmeellisiä että ei tarvii sen kummempia. ;)

Bambi: Yksivuotias kiittää. =) Ruska tulee toden totta näistä sävyistä mieleen, ja flakiesien muodothan on kuin tippuvia puiden lehtiä!

eekku: Kiitoksia *2! :D

Sannu: Kiitti! A-Taupe on kyllä verhoiltu nyt hyvin siedettäväksi, yksinään en minäkään siitä lakasta ihan yksiselitteisesti pitänyt...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...