20. elokuuta 2013

Tummaa glitteriä PMMP:n keikalle

Viime viikonloppu meni osaltani silkaksi hippaamiseksi, sillä 3 peräkkäisenä iltana oli jos jonkinsorttista menoa! Torstaina oli kauan odotettu ja itselleni jo milteipä elokuinen perinne eli PMMP:n Tavastian keikka. Mulla oli sinne kaikenlaisia hyviä suunnitelmia kynsieni varalle, mutta ne valitettavasti typistyivät siinä vaiheessa kun tajusin että työpäivän ja konsertin välissä ei ole kuin muutama vaivainen tunti kotona, ja muutakin tekemistä oli kuin kynsien lakkaus... :( Joten lakkauksista tuli simppelit tekeleet CrowsToesin Heartlessilla (viininpunainen) ja Girly Bitsin Into The Nightilla, joissa oli ainakin säihkettä jos ei muuta:


PMMP:n mahdollisesti viimeinen näkemäni keikka oli aivan ihana, eikä iltaa yhtään huononna kohtaaminen Paulan kanssa; fani kun olen! :D Näissä samoissa lakkauksissa patsastelinkin sitten myös seuraavan illan grillibileet, vaikka enemmin nämä kyllä sopivat mielestäni baarimiljööseen.

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Ahh, PMMP! Mä niin tulen itkemään silmät päästäni Rytmikorjaamon keikalla :)

Enail kirjoitti...

Kauniit lakat ja sopii hyvin yhteen. :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Oi, mä tykkään Crowstoesin lakoista! Toi näyttää aivan ihanalta, pakko hommata se jos sitä vielä saa jostain! :)

Fani kirjoitti...

Näyttää tosi hyvälle :) ihanat lakat ♥

E-S kirjoitti...

Liisa: Nautihan kyyneltesi lomassa. On ne niin hyviä! :)

Enail: Kiitän, kiva kuulla!

SaraCupCakez: Toi Heartless on kyllä säväyttävän näköinen ilmestys mutta ei silti mikään levittäjän unelma, vaan hivenen paksuhkoa kamaa...

Fani: Kiitoksia! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...