26. maaliskuuta 2016

Lankalauantain överit sekokynnet

Olen ollut viime viikkoina hurrrjan ihastunut China Glazen söpöön Moonlight The Night lakkaan, mutta tulipahan tällä kertaa todettua myös se että sillä ei voi pelastaa lakkausta, joka ei halua tulla pelastetuksi... Nämä yli viikko sitten tekemäni vihreät överikynnet kuuluvat pelastukselta saavuttamattomiin jääneisiin lakkauksiini - kyllä: Moonlight The Nightista huolimatta.


Istukaa ja ihailkaa tätä vihreää sekametelisoppaa kynsilläni. En ole varma onko tarpeen kertoa miten tämä ihanuus on syntynyt, mutta kerrotaanpa nyt kun se on postauksissa aina tapanani ollut. Pahnan pohjimmaisena on valkoisen lakan päälle liukuvärjäys, jossa käytössä olivat OPI:n Color Paints lakat sävyissä Turquoise Aesthetic ja Landscape Artist. Liukuvärjäyksen päälle lakkasin anteliaan kerroksen Chinan Moonlight The Nightia. Sen jälkeen kaivoin itsenikin yllättäen OPI:n Don't Touch My Tutu!:n ja kuorrutin tähänastisen vaiheen tällä valkoisella herkkislakalla. Allaolevasta keskimmäisestä kuvasta näkee tämän vaiheen jälkeisen hetken, jolloin itsekin viimeistään rupesin ihmettelemään mitä hittoa oikein olen tekemässä...


Läpikuultavan valkoisen lakkakerooksen jälkeen viimeinen älynväläys oli kirkkaanvihreät leimaukset Mundo De Unasin Neon Greenilla. Leimakuviosta ei saane enää mitään selvää kaiken muun sotkun seasta, mutta tiedoksi nyt kuitenkin että kuvio muistuttaa riikinkukkoa ja löytyy MoYou Londonin laatasta Tropical 05.


Hyvää Pääsiäistä! ❀

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Monen mutkan kautta mun mielestä kuitenkin kivat kynnet! Mä olen kyl puolueellinen arvioimaan, koska tykkään vihreästä, mutta kuitenkin.. Kivat!

LauraKatarooma kirjoitti...

Onpa herkulliset!

Enail kirjoitti...

Ihanat! Tosi kivan sävyinen vihreä :)

E-S kirjoitti...

Kaisa: No mutta kiitos! Kiva kuulla että vihreästä tykkääjä hyväksyy. ;)
Katarooma: Kiitoksia!
Enail: Kiitos!

Nanne kirjoitti...

Vaikka kynsien lakkaus on ollut yhtä "sotkemista", mie tykkään lopputuloksesta ^.^
Ja onpa kiva lukea, että muillakin tulee näitä "mitä mie oikein ajattelin" -kynsiä ;DD

Nena Sofia kirjoitti...

Siis häh! Mun mielestä tää on juurikin täydellinen sekametelisoppa, nyt sitä kriittisyyttä pienemmälle <3 :)

E-S kirjoitti...

Nanne: Hah ha, kiva kuulla että tykkäsit. :)
Nena Sofia: Kiitos myös sinulle! Lopputulos ei siis onneksi näytä kaikkien silmiin pahalta. Välillä vain se itse lakkausprosessi vaiheineen ja tunnelmineen vaikuttaa niin vahvasti omaan näkemykseen lopputuloksesta.. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...