4. maaliskuuta 2016

Lakkailevat kynsiään, mutteivat soita kitaraa

Mun vapaa viikonloppuni starttailee kullanruskeissa kynsissä, joista tuli oikein mieluisat. Koristelutekniikkana mulla oli leimaus ja käytössä pari kivaa lakkaa, joista toinen on uusi ja toinen vanha "kestotähti". 


Alempi lakka kynsilläni on KBShimmerin Garnet. Tuo ruskeahko glitter-ihanuus oli ensialkuun ykkössuosikkini koko Birthstone-kokoelman eri värisistä kimalleihanuuksista, vaikka en osaa sen tarkemmin selittääkään mikä muhun vetoaa noinkin maanläheisessä ruskeahkossa värissä. Se on kuitenkin hyvin kotoisa. Garnetin päälle tein kullanväriset leimaukset China Glazen Passionilla DRK-C-laatasta.


Näissä lakkauksissani poden paraikaa viinilasini äärellä pienimuotoista PMMP-ikävää (Paula) Vesalan julkaistua eilen aivan jäätävän ihastuttavan laulun 'Tytöt ei soita kitaraa'. Oon nyt soitellut tuota uutta kappaletta aivan innoissani toistolla, eikä pienintäkään kyllästymistä oo ollut havaittavissa. Pikemminkin alati kasvavaa ihastusta. Siirryin kuitenkin välillä ihan vain vaihtelun vuoksi vanhoihin PMMP-kappaleisiin, joihin ei ollut pitkä matka Tytöt ei soita kitaraa -kappaleesta. Rakkautta ja nostalgiaa! ♡

7 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Oikein sievät kynnet :) kultaiset leimat tasoittavat ruskean sävyä juuri sopivasti. Vesalan Tequila kappale oli alussa ok mutta nyt sitä soitetaan koko ajan...toivottavasti uudelle biisille ei käy samoin. No käyhän sille...

eekku kirjoitti...

Ihanat

Dimavarien kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet! Todella kaunis tuo KBShimmer. :)

Enail kirjoitti...

Vau, tosi kaunis tuo Garnet :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Mä myös tykkäsin/tykkään PMMP:stä. Vesalaakin oon kuulostellut mutten niin ahkerasti kun tuota menneisyyden kokoonpanoa. Kynnet on kauniit ja ansaitsevat hyvät musat :)

Funky and Fifty kirjoitti...

Tuo ylempi lakka, tykkään <3!

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitoksia!! Mä en niin paljoa radiota kuuntele että pääsisi rassaamaan muiden valitsemien biisien liian runsas soitto. Vesalan kappaleilla kyllä koittelen itse itseäni, mutta en usko että lopullinen kyllästyminen hänen tapauksessa on edes mahdollista - väliaikainen varmasti kyllä. ;))

eekku: Kiitos!
Dimavarien: Kiitos! Se on minustakin tosi sievä. =)
Enail: Eikös!
Sole/nailOxtail: Kiitos kommentista!:) Hauska tietää että oot myös ollut PMMP-fani. Se tuotanto kyllä elää edelleen, vaikka kokoonpano lopettikin...

Funky and Fifty ;-): Kiva kuulla! Passion on kyllä mainio lakka. Jopa omassa lakkojen paljoudessani, jossa moni lakka pääsee kerran käyttöön (jos aina sitäkään) on Passion ollut suorastaan kovassa käytössä.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...