23. maaliskuuta 2016

Sinisillä kynsillä Napapiirillä käymässä

Nyt esittelen viimeisimmät lakkaukseni, reissukynteni. Lähdin nimittäin viime viikonloppuna Lappiin kummipojan rippijuhliin sekä samalla muutenkin sukuloimaan. Podin etukäteen pientä positiivista matkajännitystä tulevasta sillä en ollut nähnyt sukulaisperhettä vuosiin. En ollut myöskään koskaan matkustanut pitkänmatkan junilla, joten paljon uutta mielenkiintoista oli edessä. Kaikki meni onneksi oikein leppoisasti ja oli samalla kivaa vaihtelua mun arkeen. :)

Reissukynteni olivat sinipohjaiset, joissa oli värilakan lisäksi glitteriä ja leimaukset:


Lempeän sininen lakka on nimeltään OPI:n No Room For The Blues, jota lakkasin pari kerrosta. Sen päälle sipaisemani glitter-lakka edustaa hyvin harvinaista lakkamerkkiä mun kynsillä. Kyseessä on Shimmer Polish; merkki, jonka lakkoja mulla on tasan 2 kappaletta ja tässä lakkauksessa olevan lakan nimi on Jennifer. Nätti glitter-kombo, kuten ylläolevasta pullokuvasta ainakin näkynee.

Glitterin jälkeen leimasin kynsille vielä mustia kukkia Golden Rose Rich Color 35:lla MoYou Londonin leimauslaatasta Pro xl 06


Mä en osannut etukäteen valita vaatteita konfirmaatiojuhlaan ja laatia lakkausta niihin sopivaksi, joten mitkään asumätsäys-kynnet nämä eivät olleet. Eivät ne vissiin mitenkään radikaalisti myöskään riidelleet juhlapäivän tummahkon vaatetukseni kanssa.

Yllä vielä valokuvat ensin Shimmer Polish Jennifer -lakasta OPI:n No Room For The Blues lakan päällä sekä sitten oikealla vielä OPI:n sinisestä yksinään.

Ja postauksen loppuun vielä kuvakolmikko lakkauksestani reissussa eri tilanteissa. Keskimmäisestä kuvasta mainittakoon että sukulaistyttö oli myös innokas kynsienlakkailija, joten otettiin tuollainen yhteiskuva kynsistämme.


9 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat, ihankuin kynsillä olisi pala maisemaa :)

Enail kirjoitti...

Charming Nailsin mainitsema "pala maisemaa" on kyllä hyvä tiivistys näistä :) Ihanan sävyinen tuo sininen ja tosi upea kokonaisuus tulee siitä tuon leiman ja glitterin kanssa!

Emmi kirjoitti...

Todella kauniit! :)

Tintti kirjoitti...

Tää OPIn sininen on yks mun lempparisinisistä, siinä on niin nätti väri. Ihanat glitter- ja leimauskoristelut!

eekku kirjoitti...

Kauniit

LauraKatarooma kirjoitti...

Nää on ihanat! <3

Yue kirjoitti...

Ihanat värit. Pitää lisätä tuo OPI ostolistalle.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Ihana havainnollistus tuo "pala maisemaa" - kiitos paljon! <3
Enail: Voi kiitoksia.. ilo kuulla että olet myös tykännyt lakkauksesta. :)
Emmi: Kiitti!!
Tintti: Kiitos. No Room For The Blues on herkullinen, mäkin huomioin lakan kauniin sävyisenä ja hankin sen, vaikka onkin jo "vanha" OPI. :)
eekku: Kiitos!
Katarooma: Kiitos kaunis!
Yue: Kiitos! Kannattaa, oikein hyvä perussininen :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...