27. maaliskuuta 2016

H&M October Russet - syysväri Pääsiäisenä

Mulla tuli eilen ostettua ensimmäinen kynsilakka H&M:n uudistetuilta lakkahyllyiltä! Voisin siis lainata pääministerin tuoretta sutkautusta ja todeta saaneeni senkin tulpan irtoamaan paatista. Päästään sitten seilaamaan eteenpäin H&M-paatillani... if you know what I mean. Olen kyllä käynyt niitä usein aiemminkin ihailemassa todetakseni liikkeen tehneen todella positiiviselta vaikuttavan uudistuksen kosmetiikkahyllyillään. Lakoissa on todella hyvä skaala eri värejä ja sävyjä ja onpahan joukossa on muutama shimmer- ja glitter-lakkakin. Kyllä varmaan monella muullakin irtoaa tulppa henkkamaukan nykyisillä kosmehyllyillä, jos ei ollut aiemmin ollut irronnut. ;)


Oon ollut jo jonkin aikaa superrakastunut tuollaiseen murrettuun oranssiin väriin, ja siitä syystä valitsin itselleni tämän October Russet -nimisen lakan, jota lakkasin kynsille kaksi helppoa kerrosta. Kuten lakan nimikin niin myös sävy on hieman syksyinen. Päätin piristää ilmettä pienellä glitter-lisäyksellä parilla Orlyn Glam FX lakalla: ruskealla So Go-divalla ja kultaisella Too Fabilla.


Ei voi muuta todeta kuin että mä olen tämän värisissä kynsissä todella kotoisissa fiiliksissä. Vaikka monenlaiset värit miellyttävät mua ja "vaikeammatkin" värit toimivat kynsillä, niin tällaiset murretut värit ovat kyllä niin mua. Mutta toisaalta nämä kynnet eivät kyllä vuodenaikaan tai meneillä olevaan Pääsiäiseen sovi juuri lainkaan. Mut haittaaks?! :D

6 kommenttia:

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanan värinen lakka!

eekku kirjoitti...

Kivat

Nanne kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Lakka on kyllä sävyltään miusta syksyinen, mutta saahan sitä laittaa kynsille milloin itse haluaa ;)
Taidampa kaivaa esille PP:n Autumn:in ja lakata sillä kynnet ^.^

Riikka kirjoitti...

Mä en kans aina osaa suhtautua niin vuodenaika/teemaorientoituneesti kynsiin, et lähinnä meen sillä et mikä just sattuu kiinnostamaan ja jos se sopii johonkin vuodenaikaan/juhlaan niin se on vaan bonari. :D Ja oi elämä kuinka täydellinen oranssi toi October Russet onkaan, mä rakastan kans just tuommosia murrettuja oransseja. :)

Enail kirjoitti...

Kaunis oranssi! Kyllähän se oranssi ehkä vähän syksyyn yhdistyy, mutta toisaalta se on aika pirteä väri niin miksi ei sopisi kevääseenkin. Ihana yhdistelmä :)

E-S kirjoitti...

Kataroomma ja eekku: Kiitos kommenteista :)

Nanne: Kiitos! Samaa mieltä, mikäpä sitä rajoittaisi muu kuin oma näkemys milloin mitäkin sävyä voi laittaa kynsille. Mutta ihmeen paljon muhun ainakin vaikuttaa vuodenajat ja juhlat siihen mitä milloinkin kaipaa kynsilakoissa...

Riikka: Eikös olekin ihana.. kiitos! Mulla taas joskus tulee rikottua tätä vuodenaikojen sanelemaa lakkanormistoa, mutta toisaalta tykkään aika paljon lakata "sään mukaan". :)

Enail: Kiitos paljon! Lakan nimi ei siis ole tuulesta temmattu, kun muutkin yhdistävät värin vahvasti syksyyn.. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...