12. maaliskuuta 2016

CHERRY LUXE and RUBY babies

Tänään podin pientä lakkaähkyä ja haeskelin lakkalaatikoistani toisiaan muistuttavia tapauksia, joista en ehkä tarvitsi säilytellä molempia. Yksi mittelöön päässyt lakkapari on ILNP:n Cherry Luxe ja KBShimmerin Ruby. Nämä lakat eivät suinkaan ole dupeja, sillä niiden värisävyt ovat erilaiset Cherry Luxen ollessa pohjaltaan selkeästi tummempi punainen. Koitin kuitenkin ajatella että molempia en tarvitse... 


Molemmat lakat ovat laadukkaita ja helppo levitellä kynnelle. KBShimmerin Birthstone -kokoelman Ruby näyttää sisältävän hurjasti hopeahitulaa pulloa katsellessa, mutta kynnellä vaikutelma painottuu enemmän kirkkaaseen punaiseen väriin, jota glitter-hitulat ainoastaan elävöittävät. Tämä peitti melkeinpä jo yhdellä kerroksella, mutta lakkasin ilokseni silti kaksi. :) ILNP Holiday 2015 -kokoelman muhevanpunainen Cherry Luxe tarvitsee kaksi kerrosta; ehkä tumma lakkapohja on sitten aavistuksen Rubya läpikuultavampi. Hopeiset ja punaiset glitter-hippuset näyttäytyvät kuitenkin tässä lakassa paremmin kynnellä ja ne ovat itse asiassa myös kookkampia kuin Rubyn glitterit.


Tämä kynsillä nähty parivaljakko ei siis ole lähellekään dupeja, mutta muistin valokuvatessani Picture Polish merkin Dorothyn, joka on hyvin lähelle samanlainen kuin KBShimmer Ruby. Dorothy on sävyltään ehkä hieman kylmempi ja glitteriltään hienojakoisempi. Mutta se on kuitenkin Rubyn kanssa enemmän samanlainen kuin tuo ILNP -lakka, kuten viimeisimmästä kuvasta ehkä näkee.

4 kommenttia:

Enail kirjoitti...

Ihania punaisi molemmat :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihania.

Riikka kirjoitti...

Eihän tuollaisista raaski luopua. :)

E-S kirjoitti...

Enail: Toden totta!
Katarooma: ;)
Riikka: Molemmat on kyllä säilyttämisen arvoisia..

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...