1. joulukuuta 2014

Saanko esitellä: Kester Black.

Aussi-reissun suurin "kynsilakkaherkkupala" tuli vastaan yllättäen kierrelessämme South Melbourne Market kauppahallin hulinassa. Mullahan on kehittynyt silmää bongata tilanteessa kuin tilanteessa kynsilakkapullon muoto, kuten kävi nytkin... Klopper -nimisessä myyntinurkkauksessa löytyi hyvinhyvin kiinnostavia artisaani-lakkoja nimeltä Kester Black!


Kester Black lakkoja oli myynnissä kyseisessä paikassa noin kymmenkuntaa eri sävyä parissa rivissä, ja myyjä kertoi että melbournelainen nainen valmistaa näitä vegaanisia lakkoja. Hän antoi ystävällisesti minun kokeilla omasta meikkipussistaan punaista Kester-lakkaa. Päädyin sitten lopulta ostamaan putiikista löytyvän ainoan merensinisen putelin.


Olen edelleen ihan fiiliksissä löydettyäni tällaisen paikallisen indie-brändin, joka vaikuttaa myös laadukkaalta. Nyt tuntuu siltä että olisi pitänyt ostaa 18 dollarin hintaisia lakkoja ehkä useampikin kuin vain tämä yksi. Harmi että Kester Black myy lakkojaan ainoastaan Australian ja Uuden-Seelannin alueilla. :(

Tämän lakkahankinnan jälkeen kynnet olivatkin loppuloman ajan Blue Raspberryn siniset:


Lakkasin muistaakseni jopa 3 ohutta kerrosta ja ehkä neljäskin olisi mennyt. Kevyestä yleisilmeestä piittaamatta lakan pinnasta tuli jotenkin aivan ihana! Ei mitään sen ihmeellisempää kuin kaunis perusväri kynsillä ilman mitään koristeluita. Nämä miellyttivät paitsi itseäni niin myös paria eri kaupan myyjää, jotka intoutuivat kehumaan lakkauksiani. :)


10 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ompa kaunis lakka kaunissa kuvassa :3

LauraKatarooma kirjoitti...

Viehättävä kerrassaan tämä lakka!

Nena Sofia kirjoitti...

Tosi mielenkiintoista tollain tutustua uuteen brändiin, ja hei, ihanalta tuo lakka kyllä näyttää! :)

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Olisit nyt edes ostanut toisen, että olisin voinut kehitellä pakkomielteen tuohon "eimistäänsaatavilla" merkkiin! :D Vaikka kyllähän tuon yhden lakan hinnan on jo täytynyt kirpaista.. Niin tai näin, kaunis tuo lakka on kuin mikä! Ja ihana tuo viimeinen kuva. :)

Sissi kirjoitti...

Ah mitkä taustamaisemat kauniilla lakalla! Niitä muuten saa täältä Suomeenkin https://thenailistashop.com/en/shop/polish

Mipsukka kirjoitti...

Eih!!! Noita on ihan pakko käydä katsomassa vaikka olen kynsilakkalakossa! :) Asun vain parin kilometrin päässä ja tuolta tulee shoppailtua ruokaa usein.

E-S kirjoitti...

Johanna: Kiva kuulla. :)
Katarooma: Ei voi kieltää!
Nena Sofia: Oot oikeassa! Ilahdus oli suuri, koska en itse asiassa odottanut mitään suuria kynsilakkalöytyjä reissulta. :D

Roosa: Kiva jos tykkäät. Viitaten Sissin kommenttiin, tämä yksi lakka ei ole nyt enää jäämässä ainokaisekseni... Ja säkin tiedät mistä löytyy apu pahimpaan pakkomielteeseen. ;)
Sissi: Aiii.. ISO KIITOS, Sissi! Olitpas näppäränä! Lisää on mulle jo tulossa ;D
Mipsukka: Market oli kyllä hauska kiertelypaikka, käy ihmeessä katsomassa lakkoja sieltä! :) Kester Blackin sivulla on listattu enemmänkin myyjiä ja esim. CBD:n alueella löytyy useampikin myyjä, mikä ois pitänyt itsenikin selvittää ennenkuin lensin takaisin Suomeen.

eekku kirjoitti...

Nätti lakka

Unknown kirjoitti...

Täällähän jo olikin tämä sun alkuperäinen Kester Black, todella ihana! Mäkin tuolta The Nailista Shopista tilasin sen oman valkoiseni jokin aika sitten, ja sieltä ehkä lisääkin jossain vaiheessa... Katsotaan ;)

E-S kirjoitti...

Kyllä, eekku! =D

Helmi: Täällähän tämä on. Mua Kester Black muistuttaa nyt aina mahtavasta reissusta, joten siksikin oli kai ok että tilasin tätä merkkiä vielä 7 lisää..?! 0_o

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...