29. joulukuuta 2014

Joulukuun ostospostaus

Siinä missä koko vuosi lähestyy loppuaan niin myöskin tekee joulukuu, joten on aika taas laittaa kuukauden lakkaostokset samalla sivulle ja ihailla hetki näitä kaunokaisia. :)


Kester Black valloitti minut puhtoisuudellaan noin kuukausi sitten, ja I-want-it-all-ihmisenä minun piti tietenkin saada kyseisen merkin lakkoja lisää. Tähän hätään tuli avukseni The Nailista Shop, mistä hyvällä ja nopealla toimituksella kiidätettiin 7 Kesteriä yhdessä Picture Polishin Unicorn lakan kanssa ensiavukseni. Se auttoi - heti helpotti kun nämä sirot lasiputelit kilisivät hyppysissäni. Buttercreamilla oon jopa ehtinyt lakkaillakin, ja tämän jälkeen edelleen merkki vaikuttaa hyvältä.


Toisen kuvan Dance Legend ja Colors By Llarowe lakat tulivat mulle totta puhuen jo marraskuun alussa mutta nämä olivat jostain syystä jääneet sivuun aiemmista ostospostauksistani, joten tässä ovat nyt sitten - yhdessä Emotionista kotiuttamani alennus-OPI:n kanssa. Dance Legendit ovat (Vasilisaa lukuunottamatta) kaikki tekstuurisia, ja tikulle swatchatessa ainakin ilahduttivat kovin.


Viimeisimpänä ja aivan tuoreina tulokkaina näyttäytyvät tänään postiluukun kylmästä löytyneet lakat. Yves Saint Laurentin violetti lakka on ensimmäinen merkkiään kokoelmissani. Ostin sen kirppikseltä kuvan mukaisesti nimettynä mutta nyt olen ihmetellyt vain mistä voin päätellä nimen, koska mitään nimitarraa ei edes ole.. Mutta joka tapauksessa lakka on kaunis ja varmasti hyvälaatuinenkin. Ja kirsikkana kakun päällä vielä viimeiset lakat: Deborah Lippmannin Forsaksen - Sookie Sookie -lakkasetti! Voi ihanuus.. Mä oon bongannut näiden olemassaolon jo aikapäiviä sitten, mutta ylipäänsä vähäisen tarjonnan ja vielä vähäisemmän Suomeen toimituksen myötä oon kuvitellut että en saisi näitä koskaan itselleni. Kunnes Ebayssa toisin todistettiin tässä joulun alla, ja nyt ne on munmunmun: Human Nature ja Fairy Dust!! Kylläpä lämmittää sydäntä True Blood sarjan fanina. =))

8 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Oih, joskus BeautyBayssa oli tuo True Blood -setti (siinä oli kolme lakkaa) ja harmitti, kun en sitä ostanut :D

LauraKatarooma kirjoitti...

Kesterit kyllä kiinnostaa. Niin nameja värejä noissa sun ostoksissa.

Nena Sofia kirjoitti...

Oi kun kivoja ostoksia! :)

Charming Nails kirjoitti...

Haluan nuo True blood lakat!!

Fani kirjoitti...

Ihania lakkoja niin paljon<3!

eekku kirjoitti...

Ihania lakkoja olet ostellu

E-S kirjoitti...

Mimosa: True Blood -teemalla on olemassa myös jokin toinen DL-setti, jossa on nimenomaan 3 lakkaa. Ne taitaa olla sävyiltään hieman "verevämpiä" kuin tämä kaksikko.. ;)
Katarooma: Sopiiko houkutella kokeilemaan? ;) Itse oon ainakin kovasti tykännyt niistä.
Nena Sofia: Älä muuta virka! =)
Charming Nails: Ymmärrän hyvin!! ;D
Fani: Niiin onkin! :D
eekku: Se alkaa mennä jo harrastuksesta, vai mitä? ;)

LauraKatarooma kirjoitti...

Sopiihan sitä houkutella ku nuo houkututtaa niin kovasti. :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...