7. huhtikuuta 2014

Puolivalmis neon-lakkaus

Olen nyt ovela ja esittelen teille suvereenisti vain puolivalmiin lakkauksen. Tämä kuvissa vielä keskeneräinen lakkaus on mielestäni oikeastaan onnistuneempi kuin virallinen lopputulos, josta ei tullut otettua kunnollisia kuviakaan. Lopullisissa tekeleissä patsastelin kuitenkin koko viikonlopun, joka meni varsin rattoisasti hyvässä seurassa hippaloidessa vanhoilla kotikulmilla. :)


Käyttämäni räikeät neonit ovat pari vanhaa Color Club mini-lakkaa: Age Of Aquarius (turkoosi) ja Psychedelic Scene (oranssi) sekä aivan vastikään postiluukkuun tupsahtanut China Glazen Love's A Beach.

Muokkasin noista kaksivärisistä kynsistäni liukuvärjäyset, yksivärisille kynsille tuli kuorrutusta parillakin eri glitter-lakalla ja lisäksi vasurin etusormeen sekä oikean käden peukaloon tuli Gwenin signature-lakan mukana tulleet "studsit" (- mikä niiden suomennos on?!).


Mä oon jotenkin ollut ihan neon-tunnelmissa viime aikoina - varsinkin aurinkoisina päivinä. Onpa tullut tilattuakin muutama vanha räikeä China Glaze tulevien aurinkoisten aikojen varalle... ;-D

Onko teillä joku ehdoton lemppari neon-lakka?!

10 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Aivan mainiot ja eittämättä kesäiset:)

Armi kirjoitti...

Stud on suomeksi niitti :) Tosi kiva lopputulos, mieleen nousee vain ajatus siitä, miksi minulla ei ole yhtäkään neon-lakkaa...

Fani kirjoitti...

Nää on ihanat!! Kesä tule jo <3

Anni kirjoitti...

Oi miten ihanat!
Mun lemppari neon on Models Ownin keltanen Luis Lemon - ihan täydellinen! Se kynsillä viihdyinki viime viikolla monta päivää :)

Unknown kirjoitti...

onpa ihanat ! <3

Xalla kirjoitti...

Ihanan pirteät lakkaukset :) Minulta taitaa löytyä vain yksi neonlakka, Color Clubin Mrs Robinson, mikä on kyllä tosi kivan värinen. Jotenkin en aiemmin ole osannut käyttää neonlakkoja, mutta näin se taas mieli & maku on muuttunut, ja ajattelinkin kesäksi ostaa muutaman neonin Mrs Robinsonin seuraksi ;)

Darling kirjoitti...

Tällaiset kynnet sopii hyvin vaikkapa vapun viettoon. :) Todella kivat värit!

Nanne kirjoitti...

Kivan pirtsakat kynnet! :)

E-S kirjoitti...

Sissi: Kesäiset ehdottomasti - kiitti! :)
Armi: No sehän se... mietinkin niittiä, mutta mielestäni ne eivät olleet 'niitin näköisiä' niin mietin että oliko sille vielä joku synonyymi olemassa. :) Nyt äkkiä hommamaan joku neon kesän varalle!!
Fani: Kiitti! Mä oisin kanssa jo niin valmis kesän saapumiselle.. :)
Anni: Kiitoksia! Sun blogista löytää varmasti kuvia Luis Lemonista, pitääpä vielä kurkkia! Mulle tuli just Chinan Sun-Kissed, joka näyttää kanssa aika kivalle keltsulle. :D

iitu ronsku: Thanks!
Xalla: Kiitoksia! Joudun uteliaisuuttanu kyllä kurkkaamaan tuon Robinsoninkin että minkäslainen tapaus se on... Mä en oo myöskään mieltänyt itseäni suurimmaksi neon-faniksi, mutta miten ihmeessä ne on nyt alkaneetkin houkuttelemaan?! Kyllä kai niitä nyt voi aina muutaman omistaa.. ;)
Darling: Todellakin; kiitti! =)
Nanne: Kiitos!!

Enail kirjoitti...

Mun blogissa on sulle haaste :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...