21. huhtikuuta 2014

Huhtikuun vesimarmorointihaaste

Nyt on taas on tartuttu haasteeseen ja vesimarmoroitu. Oli ikävä tuottaa itselleni pettymys jälleen kerran ja todeta että "ei" - taitoni kyseisessä kynsienkoristelulajissa eivät vain ole karttuneet! Antaa kuvien kertoa karu totuus huhtikuun yrityksestäni:


Aloitin marmoroinnin oikean käden nimettömästä, koska se ei ole yleensä se käsi jonka valokuvaan, joten ajattelin että sen kanssa olisi hyvä ottaa harjoituskierros. Lakat eivät ensin meinanneet levitä veden pinnalla, mutta kun aloin jo keräilemään niitä pois niin joku kohta ikäänkuin tipahti ja alkoikin levitä! Minä sitten vähän vielä sotkin ja lopputuloksesta tuli hyvinkin yksityiskohtainen. Mielestäni siitä tuli ihan hauska, mutta eipä toivoakaan että olisin osannut tehdä samanlaisen uudestaan. Oikean käden teemaväriksi tuli vihreä:


Ja sitten tuo vasen käsi... uskoisitteko muuten että vasurin 3 vesimarmoiroidulla kynnellä oli käytössä samat kolme lakkaa kun oikean nimettömässäkin? No, kyllä oli: China Glazen Happy Go Lucky sekä Flormarin 437 ja JG453. Ne vain levisivät hieman eri tavalla. Enkä osaa selittää miksi päätin tällä kertaa marmoroida kolme kynttä kerralla... Mutta niin tein. Näyttäähän ne nyt ainakin joltain vesivärein sotketuilta kanamunan keltuaisilta - jipii!! Tässä vielä keltainen vasen käsi:


Onnistuneinta tässä lakkauksessa oli nuo kynnet joita en marmoroinut. Color Clubin Daisy Does It ja Crows Toesin Green Thumb Of Doom ovat molemmat keväisen värisiä shimmer-ihanuuksia, joiden takia ihailin kuitenkin näitä kynsiä itse useaan otteeseen muun muassa lenkillä käydessäni. Lähdin näillä kynsillä rohkeasti tänään kevään ensimmäiselle hölkälle, ja yllättävän hyvin askel rullasi pitkästä aikaa! Aikeenani on lähteä toukokuussa Naisten Kympille. Toivon että se tänä vuonna onnistuisi taas paremmin kuin viime vuonna, jolloin edellisillan blogimiitti sabotoi osallistumiseni... ;-)

3 kommenttia:

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Hahaa, onpas hauska marmorointi! :D

Armi kirjoitti...

Lohduttavaa tietää, etten ole ainoa joka on ihan onneton marmoroimaan! :D Miten se voikin olla niin tuskastuttavan vaikeaa, aina vaan...

E-S kirjoitti...

Suvi: He-hee.. sitä vähintäänkin! :D
Armi: Joo, kyllä meitä marmorointitumpeloita tuntuu löytyvän... Milloin sitä oikein oppii?!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...