29. huhtikuuta 2014

Huhtikuun ostoksia

Huh huh huhtikuuta... Uusia lakkoja on taas kotiutunut sellaisella vauhdilla tyyliin "jokaiselle kesäpäivälle oma lakkansa" - ja tässä nythän tässä on vasta mun kevätlakat! Seuraavaksi aletaan sitten tilailemaan niitä kesälakkoja. ;-)


Zoyaa tilasin tässä kuussa vähän vanhempaa tuotantoa... Ziviä olin ihaillut jo vuoden päivät, ja tykkään sen kultaisesta kimalluksesta kovasti. Neely tuli siksi koska sen hyvät kaverit Blu ja Jacqueline olivat jo täällä. :) Kiki oli uusi ihastus, jonka löysin myyjän valikoimista ja sillä jo lakattuani voin vain todeta että kylläpä kannatti! Beatrix ja Solange ihan vain siksi että Zoyan Pixie Dustit ovat niin järisyttävän ihania että kaikki vähääkään houkuttelevat sävyt kannattaa kyllä hommata.


Mähän en yleisesti ottaen pidä itseäni ihan hulluna, mutta kun nämä kaikki China Glazet tipahtelivat postilaatikkoon parissa erässä yhden viikon aikana, niin voin tunnustaa että mietin jo hetken että onkohan nyt olleet tilaushetkillä ihan kaikki muumit laaksossa?! Noh, hullun onni on FB:n kynsikoristekirppa, jossa löytyi yhdelle pinkille ja yhden keltaiselle jo uudet, hyvät kodit. Lopuillehan mulla löytyy käyttöä!


Tämän kuun Harlow-tilauksessa tuli KBShimmereitä ja Picture Polishia; kaikki aivan ihania tapauksia mutta Picture Polisheissa kyllä pari melkein dupea keskenään. Lilac Dreamsin kohdalla ihmettelin ainoastaan sitä että miten en ollut tullut tilanneeksi sitä aiemmin, sillä se on niiin kaunis lakka! Uudesta KBS-kevätkokoelmasta piti sittenkin kotiuttaa pari lakkaa, glitter-unelma Rush Flower Traffic ja Prism Break. Holo-topper-lakan, Prism Breakin piti pelastaa minut ostamasta yhtäkään hololakkaa lisää mutta sitten tuli seuraava tilaus..:


Llarowelta saapui tänään tämä astetta surullisempi lähetys, jonka tie luokseni oli turhan takkuinen. Ensin se jäi jumiin valtion rajan tavaravalvonnassa, jolloin jouduin tietenkin maksamaan heille saadakseni vain sen mikä minulle kuului. Maksettuani sainkin nopeasti pakettini mutta, ikävä kyllä, sen verran murjottuna että yksi lakkakaveri oli murskana! Huokaisin helpotuksesta ettei rikkoutunut pullo ollut Colors By Llarowe merkkinen, joita nimenomaan halajoin ja jotka menivät melko pian oman tilaukseni jälkeen Sold Outeiksi. Mutta nätin Liquid Sky Lacquerinkin menetys kirpaisi, niinkuin menetystä edeltäneen tullausmaksunkin... :( No mutta keskittyen asian valoisiin puoliin: onhan nää nyt aivan perhanan ihania lakkoja! Monkey See, Monkey Do -

9 kommenttia:

Dimavarien kirjoitti...

Oo, ihania lakkoja. Varsinkin noi Picture Polishin herkullisia. ^_^ Mikäs Liquidi koki tämän karmean kohtalon? :< Särkynyt lakkapullo on aina niin järkyttävän surullista.

Armi kirjoitti...

Paljon kivoja kesälakkoja tosiaan :) Itsekin on tullut tuota Zoyan Beatrixia makusteltua että pitäisikö ostaa, mutta taidan toistaiseksi pitäytyä vain Opin Jinxissä, ei kai ihminen kahta oranssia tekstuuria tarvitse. Kai? :D

Nanne kirjoitti...

Ohhoh, onpa siinä lakkoja :D Mutta ihania sellaisia ^_^

Kaisa kirjoitti...

Eikäh... Lääh! Ihania uusia kavereita sulle tullut! Mulle kotiutumassa muutama sama PP, toivottavasti viimeistään ensi viikon alussa olisivat jo kotona :)

eekku kirjoitti...

Oi että oot ostellu taas kaikkia ihanuuksia

Fani kirjoitti...

Ihania lakkoja ja niin monta <3! Varsinki tuo Zoya rivi on niin mun mieleen. Solange täytyy muistaa ottaa seuraavaan tilaukseen mukaan! :3

E-S kirjoitti...

Dimavarien: Joo, rikkinäinen lakka on kyllä aina jotain niin traagista mutta onneksi tässä tapauksessa saan ilmeisesti korvauskappaleen! Särkynyt lakka oli Forget-Me-Not - kuinka voisin unohtaakaan tämän jälkeen... :)
Armi: Beatrix taitaa olla kyllä silmin nähden vaalempi kuin Jinx, joten jos minulta kysyt niin luulen että tarvitset ehkä myös sen! :D
Nanne: Exactly my thoughts!! :)

Kaisa: Eikös olekin ihania! Picture Polishit on kyllä houkuttelevia - niitä kerran kokeiltuaan ihastuu laatuun ja valikoimakin on aikas kiva! :)
eekku: Näin on, vielä kun ehtisi kokeilemaan kaikkia! ;-D
Fani: Niinpä! Zoya-rivi on kyllä herkku minustakin <3

Xalla kirjoitti...

Onpas ihania lakkoja saapunut :) Itsekin innostuin tilaamaan 6 Zoyaa kun niin edullisesti löytyi NailsAvesta;) Tuota KBShimmerin Rush Flower Trafficia pyörittelin ostoskorissa jo, mutta jossain mielenhäiriössä jätin sen sitten pois sitten tilauksesta, pöh :( Ja olen kuolannut noita Colors By Llarowen holoja, mutta värit mitä haluaisin, ovat yleensä aina loppuunmyyty...

E-S kirjoitti...

Xalla: NailsAve... mielenkiintoista, en ole kuullut kyseisestä kaupasta mutta googletan sen kyllä pian. Zoyat on kyllä hyviä hankintoja, jään jännityksellä odottelemaan mitä sävyjä sieltä tulee. Ja kyllä, Color By Llarowen parhaimpia on yleensä mahdoton saada mutta mulla kävi näiden kanssa ihan järjetön tsäkä, kun olin juuri yövuorossa pikkutunneilla kun aloin katselemaan tarjontaa ja samoihin aikoihin ilmoiteltiin CbL:n restockista; eihän sitä sitten voinut ohittaa! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...