13. huhtikuuta 2014

Ranskis nimeltä Kikiä Ei Voi Kesyttää

Mä oon aina ollut aina vähän skeptinen lakkojen nimistä väännettyjen käännösten suhteen - ihan vain siksi että niistä syntyy usein vähän tönkköjä tai muuten vain havumetsään johtavaa otsikointia, mutta kerrankin tuntui suorastaan hyvältä idealta otsikoida omakin postaus näin! Tönkköä tai ei: käytössä olivat Zoyan Kiki ja Orlyn Can't Be Tamed lakat, joten lakkaus on ilmiselvästi nimeltään Kikiä ei voi kesyttää. :)


Tein Kikillä nuo ranskiskärjet vapaalla kädellä, mikä oli sikäli poikkeus että usein käytössä on ollut ranskalaisia kärkiä tehdessäni tippitarrat. Tämä nyt käytetty tekniikka oli kyllä siinä mielessä nopeampaa että ei tarvinnut odottaa alusen kuivumista ennen tarrojen kiinnitystä kun ei sellaisia käytttänyt. Ai niin, ranskiksen alimmaisena on Essien Sugar Daddy.


Mukava viikonloppu vetelee nyt siis viimeisiään. Näissä mieluisissa lakkauksissa tuli käytyä treffaamassa pitkästä aikaa hyvää ystävää, juhlistettua söpösen 1-vuotiaan syntymäpäiviä ja vietettyä saunailtaa, jossa tuli syötyä tämän vuoden ensimmäiset makkarat! Todettakoon että kyseessä ei ollut kuitenkaan vielä grillikauden avaus, sillä makkarat lämpenivät vielä tällä kertaa folioissa kiuaskivillä. Ehkä Vappuna sitten jo grillissä?! ;)

12 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Söpöt kynnet

Mari kirjoitti...

Ihanat kynnet. :) Nätit.

Enail kirjoitti...

Tosi kaunis ranskis!

Nunnu kirjoitti...

Tosi kivat kynnet!

E-S kirjoitti...

eekku, mmari, Enail & Nunnu: Kiitoksia piristävistä kommenteista, mukava kuulla että tekin tykkäsitte! <3

Fani kirjoitti...

Oi vitsi!! Nää on ihanat <3

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Tosi nätit! :)

Drausan kirjoitti...

Itsekin käytän Sugar Daddya. Se on luotto ranskislakkani. Nuo ovat kerta kaikkiaan vain niin suloiset kynnet. Kiki kimaltaa ihanasti ja orly tuo kivaa kontrastia. :)

E-S kirjoitti...

Fani & Suvi: Oi, kiitoksia! <3
Drausan: Sugar Daddy ajaa erittäin hyvin asiaansa, hyvä valinta siis! Ja kiitos paljon kehuista! <3

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Ihana ranskis ja aivan huippu toi otsikko! :)

Janna kirjoitti...

Nämä on kyllä todella kauniit! :)

E-S kirjoitti...

Kirsi: Kiitos, ja hauska kuulla että otsikko ilahdutti - se kun taitaa usein olla vähän joko-tai näiden käännösotsikkojen kanssa... :)
Janna: Thanks! En ihmettele jos sun silmää miellyttää ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...