16. huhtikuuta 2014

China Glaze neoneja dupe-testissä

Mistä huomaa että kevätaurinko on sekoittanut mun pään? No, siitä että tilaan useamman China Glazen neon-lakan ja jopa vahingossa muutaman keskenään miltei samanlaisen eli dupen. Tottakai nämä vahingot piti heti tsekata tietääkseen kannattaako nyt kuitenkaan ihan kaikkia pitää itsellä.

Vasuriin lakkasin keltsuilla: Yellow Polka Dot Bikinillä etu- ja keskisormet sekä Sun-Kissedillä nimettömän ja pikkurillin. Eron huomasi kyllä hyvässä päivänvalossa; Sun-Kissed oli aavistuksen verran lämpimämpi ja shimmerinen koostumukseltaan ja Polka Dot Bikini puolestaan hivenen vihertävämpi ja creme.


Oikeaan käteen kokeilin neon-pinkit tulokkaani, jotka olivat näitä sarjassamme mahdottomia kuvattavia. Pikkurillissa ja nimettömässä on Love's A Beachia sekä keskarissa ja etusormessa Pink Plumeriaa. Nuo lakat näyttivät pullossa kyllä lähes identtisiltä mutta kynsillä pienenpientä eroa löytyi. Love's A Beach oli mielestäni hieman paksumpaa ja yllätti kuivumalla jotenkin mattaisan näköiset, kun taas Pink Plumeria oli vähän kuultavamman sorttista ja kuivui enempi kiiltäväksi.


Onpa nämä herkullisia lakkoja! Mä taidan sittenkin tykätä neon-lakoista vaikka taisin viime vuonna postata jotain sellaista kuinka neonit voi olla liian räikeitä... :D


P.S. Täällä paistaa ihana kevätaurinko!

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ja en kyl huomaa eroja näissä

Milba kirjoitti...

Tykkään enemmän noista mattalakoista :)

E-S kirjoitti...

eekku: Ne on kyllä äkkiseltään lähes samanlaisia. :)

Milba: Love's A Beachista siis ja tarkoititko myös jompaakumpaa keltaista? :) Mä tykkään myös enempi tuosta pinkistä matasta.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...