3. huhtikuuta 2014

Emily De Molly: Monet's Garden

Poistettuani kynsiltä viime perjantaiset vesimarmorointiyritelmäni päädyin sitten lakkailemaan Emily De Mollyn Monet's Gardenilla, sademetsän vihreällä glitter-pommilla, joka mainiona sattumana esiintyi juuri tänään myös Even kynsillä. :D

Leimasin Monet's Gardenin päälle koukeroita DRK-C-laatasta China Glazen Adorella.Tässä on vielä lopuksi kuva pelkästä glitter-lakasta yksinään, jota on 3 kerrosta ja sen alla on valkoinen lakkakerros.

Emily De Molly Monet's Garden.
Emilyn lakka oli jälleen kerran silkkaa laatua ja helppo levittää isoista ja monista glittereistä huolimatta. Vaikka tykkäänkin vihreästä, niin se ei kuitenkaan taida olla se kaikken kotoisin väri kynsilläni... Silti tämä lakkaus oli mielestäni ihan jees - ja bf:kin kuulemma tykkäsi. :)

5 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Voi jumantsuikka miten ihanat! Mun täytyy nyt ryhdistäytyä leimailun suhteen! :D

Sissi kirjoitti...

Onpa kauniit! Ylläri, että tällainen turkoosista tykkäävä tykästyy:D

Eve kirjoitti...

Hehee :D Oon yrittäny vakuutella ittelleni etten OIKEASTI tarvitse Chinan Adorea, mutta perhana onhan se (viimeistäänkin nämä kynnet nähtyäni) hommattava! Damn! xD

Nanne kirjoitti...

Wau! Upeat kynnet! ^_^

E-S kirjoitti...

Liisa: Kiva jos nää leimat teki vaikutuksen! Otin riskin että joko ne peittää liikaa hienoa emilyä tai sitten ei... ;)
Sissi: Thanks! Nää oli siis kuin suunniteltu sun hurmaamiseen :D

eekku: Kiitos!
Eve: Kiitos ja anteeksi.. Kyllä nuo Romantiquet on mainioita leimailussa; se on vain itsensä päätettävissä kullakin että mitä värejä nyt sitten sattuu tarvitsemaan. :)
Nanne: Kiitti! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...