2. marraskuuta 2012

Tiia Vanhatapion Hornblende -lakat

Sonnelan blogista nappasin vinkin Tiia Vanhatapion suunnittelemasta mallistosta joka saapui Seppälöihin eilen, ja josta minua kiinnosti lähinnä lakkapuoli nähtyäni Sonnen blogin kuvan mustasta lakasta. Mahtava matta! Ja kuului sarjaan "tällaista mulla ei vielä ollutkaan," joten se olikin sillä perusteella sitten melkein pakollinen ostos.

Tänään rankan työviikon päätteeksi kipitin onnessani Kampin Seppälään... Lakat tulivat heti ovella vastaan. Nappasin tuon halajamani mustan Black Birdin ja sen kaveriksi keksin ottaa vielä kultaisen Fool's Goldin sopien mukavasti lähestyvään pikkujoulusesonkiin. Kassalla myyjä kehui ostokseni maasta taivaisiin, mikä ei kumma kyllä ärsyttänyt minua lainkaan. Liityin melkein hänen suitsutukseensa mukaan ja totesin myyjälle lähtiäisiksi että "kynsilakat ovat tärkeitä!" Jäi huvittamaan itseänikin... :)

Virallinen Tiia Vanhatapion Hornblende lakkamalliston kuva googlen syövereistä:


Ihanaista Black Birdiä en nyt saanut kuvattua Galaxylläni äkkiseltään oikein mitenkään iltahämäräisessä kodissani, mutta Fool's Goldista sain kuvaa:


Viikonloppuna on vapaata, joten lakkauksia tekemään... ;-)

3 kommenttia:

My Nails kirjoitti...

Noi lakat on kyllä ihanat! Ja upea kuva tuosta fool's goldista! Täytynee laittaa sisko asialle hommaamaan niitä kun täällä tuppukylässä, missä nykyään asun, ei noita ilmeisesti myyntiin edes tule.

E-S kirjoitti...

Kiitos! Toivottavasti siskosi on suopea ja saat sinäkin omasi. :)
Kyllähän nuo tosissan ovat houkutus ja tavallaan on myös kiva saada suomalaisen suunnitelijan nimeä kantavia lakkoja.

My Nails kirjoitti...

Eihän sillä (siskolla) oo vaihtoehtoja! ;) Samaa ajattelin minäkin, että hienoa olis saada suomalaisen suunnittelijan nimeä kantavia lakkoja... Tiia Vanhatapiosta pidän muutenkin, vaikken nyt näihin Seppälän tuotteisiin ole oikein perehtynyt muuten kun noiden kynsilakkojen osalta.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...