5. marraskuuta 2012

Olen tykästynyt leimailuun!

Tää leimailu vie kyllä niin mennessään!

Mun piti eilen vain poistaa Halloween -lakkaukset vapaapäivien päätteeksi, mutta pian huomasinkin jo siveleväni päällyslakan päälle China Glazen vaaleaa, shimmeristä Cream Puffia... Cream Puff on aika notkeaa tavaraa ja minun makuuni vähän tylsä sävy yksinään, joten eikun leimaamaan sen perään vielä. Leimauslaatta oli jälleen parissa aiemmassakin leimauspostauksessa käytössäni ollut XL-laatta K, josta valitsi koko kynnen peittävän ornamenttikuvion.

Aloitin leimailun Wet n Wildin tummanvioletilla Haze of Lovella. Testimielessä intouduin kuitenkin leimaamaan nimettömien ja pikkurillien kuviot Nfu Oh:n 545:lla ,joka on tumma violetti myöskin mutta jellymäisempää ja kuultavampaa koostumukseltaan kuin tuo Wettiksen liila.


Tykkäsin tässä hommassa enemmän Wet n Wildin lakasta, joka oli peittävämpi ja tuntui tekevän aavistuksen verran siistimpää jälkeä. Ylimmässä kuvassa on selkeästi nähtävillä silti ero miten erilaisesti voi leimata yhdelläkin lakalla. Etu- ja keskisormi on molemmat kuvioitu Haze of lovella, mutta keskisormen kohdalla olen tainnut olla aavistuksen liian hellä pyyhkäistessä laattaa scraperilla, sillä kuvion yksityiskohdat eivät näyttäydy nätisti kuten etusormessa. Etusormi on onnistunut.
Tässä asiassa riittää siis petrattavaa edelleen. :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...