7. marraskuuta 2012

"Hölmön kulta" leimailukokeilussa

Maanantai-iltana tulin kuin varkain kipeäksi, ja eilen jaksoin kuumeesta huolimatta lakata kynnet päivän piristeeksi. :)


Tänään joku kyseli Facebookin kynsikoristeluryhmässä hyvää kultalakkaa leimauksien tekoon, joka loi äkkinäisen tarpeen itsellenikin tietää mikä sellainen olisi. Ainoa kultalakkani tällä hetkellä taitaa olla tuo viime viikolla ostamani Vanhatapion Fool's Gold, joten äkkiä sillä sitten leimaamaan näiden jo tehtyjen lakkauksien päälle... ja voi, voi :


Nämä leimailut eivät kyllä olleet paljon mistään kotoisin. Naurettava lopputulos, mutta tulihan kokeiltua. Fool's Gold näkyy sentään hieman paremmin kuin mitä Fly tai Splish Splash tuon shimmerharmaan I have a herring problemin päältä!

Olipa muuten mukavaa ottaa tänään kynsikuvat ulkovalossa, kun siihen oli kerrankin mahdollisuus iltapäivällä ja aurinkokin paistoi. Kuvissa huomaa heti eron. Mulla on olemassa järjestelmäkamera ja digipokkari, mutta helppouden takia oon viime aikoina räpsinyt kynsikuvat blogiini puhelimellani (Galaxy s3).


p.s.
Tein muuten juuri Nailsuppliesille tilauksen! :)
Oon nyt aivan fiksoitunut OPI:n Designer Seriesiin, joten sitä sarjaa tulee nyt 3 putelia sekä eräs muu OPI niiden lisäksi. Lisäksi olisin ottanut hyvän kultalakan leimailuun, mutta Fb-ryhmässä kovasti suositeltu Essien Good as Gold oli loppu varastosta ja Orlyn Luxea ei löytynyt myyntilistoilta lainkaan. Valitsin sitten yhden "korvaavan" lakan Orlylta mutta saapa nähdä käykö se kullan värisestä ja sopiiko ylipäänsä muutenkaan leimaamiseen...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...