14. marraskuuta 2012

Särkynyt DS Luxurious

Tänään kun heräsin uniltani niin mies oli jemmannut minulle saapuneen Nailsuppliesien postipaketin kylpyhuoneeseen - ymmärrettävästä syystä:
 se haisi vahvasti kynsilakalle. :(
Olen aikaisemmin saanut vain haisemattomia postipaketteja, joten pettymys iski heti päälle ja toivoin vain että kaikki ostokset eivät olisi aivan murskana. Pahviboksin yhdestä nurkasta pilkisteli jo pahaenteisesti oranssikimalteista lakkaa..

OPI:n DS Luxurious oli harmillisesti ottanut kolhua jossain vaiheessa matkallaan ja suurin osa lakasta oli paketin seinämillä ja pehmusteessa. Onneksi sentään muut pullot olivat ehjiä. Teippasin muovipaikan rikkoutuneen pullon kylkeen, sillä lakkapullon pohjalla oli jopa pieni liru jäljellä. Jospa siitä yhteen lakkaustestaukseen edes riittäisi!

Otin sattuneesta vahingosta kuvia, mutta luulen että Nailsuppliesille on melko turha niitä lähetellä? Myyjähän ei ole vastuussa matkalla sattuneista vahingoista, kun tuotteet on kuitenkin olleet melko asiallisesti pakatut.


Viime yönä olin jo laatimassa uutta, massiivisempaa tilausta samalle lafkalle, mutta rohkeneeko sitä tämän takaiskun jälkeen heti laittaa menemään. Syynä uudelle tilaukselle on Orlyn aluslakka Nail Armor, joka pitää nyt aivan ehdottomasti hankkia. (Ja löytyihän siihen yllättäen sitten muitakin tarpeellisia ostoksia kylkeen...)

Nyt kenkää pettymyksen tunteelle, ja iloitsemaan ehjistä OPI:n DS Extravagancesta, DS Opulencesta, Vampsterdamista sekä Orlyn Ragesta (tän bongasin vasta tilausta tehdessäni mutta vaikuttaa lu-paa-val-ta!) sekä mini-ranskis-Orlysta, jossa ei lue edes nimeä; mikähän se oli?! :)

Ai niin - olihan paketissa myös mun ensimmäinen Dotting Tool! :)

2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

voi harmi miten lakalle käyny ,onnex muut ehjiä .kannattee firmalle tuosta silti mainita

E-S kirjoitti...

Jep, laitoinkin sinne jo mailia asiasta ja sain vastauksenkin että rahallinen korvaus voisi tulla kyseeseen. Sehän sopii mulle, jotta voi taas paremmalla mielellä tehdä uusia tilauksia. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...