16. marraskuuta 2012

KBShimmer - rakastuin ♥

Varoitus: tämä postaus voi aiheuttaa ostohaluja!

 Muutama viikko sitten merkki KBShimmer ei olisi sanonut minulle mitään, mutta tällä viikolla yövuorojen leppoisina tunteina internetin äärellä merkki tuli minulle hyvinkin tutuksi. Kyseessä on Amerikan mantereella vasta 2008 perustettu pienyritys joka valmistaa käsin saippuoita, vartalon hoitotuotteita sekä aivan järjettömän herkullisen näköisiä kynsilakkoja. Tuotteita voi ihastella ja ihmetellä esimerkiksi KBShimmerin kotisivulla. Kynsilakat kiinnostivat tietenkin minua eniten ja löysinkin lakoista swatcheja googleillessani New Yorkilaisen Manicurator-blogin KBShimmer-swatchit, ja olin pakahtua ihastuksesta etenkin Wrappers Delight -nimisen lakan kohdalla... Näin se rakkaus voi netin välityksellä roihahtaa. ;)

Googlettelin tietysti myös että mistä näitä KBShimmereita voisi ostaa, sillä suoraan he eivät myy tuotteitaan muille mantereille. Jälleenmyyjäksi bongasin Harlow & Co nimisen yrityksen, josta löysin lisägooglailulla ainakin suomalaisen Omg Polish 'em! -blogin Sallan tilanneen kyseisiä tuotteita.
Harlow & Co:lla on kuitenkin äkkipäätelmieni mukaan harmillisesti kysyntään nähden kohtalaisen rajallinen varasto KBShimmer-lakkoja, sillä nettisivuilla moni tuote huusi loppuunmyytyä.

Snow way!
We three blings
Liityin eilen Harlow &Co:n postituslistalle saadakseni mahdollista lisäinfoa myyntiin ilmestyvistä tuotteista. Yllätyksekseni sain heti tänään sähköpostiviestin juuri eilen myyntiin tulleesta Talvikokoelmasta ja viestissä varoitettiin oikein tuotteita on rajallinen määrä. Olikohan ajoitukseni vain täydellinen vai tuleekohan heille kovin usein uusia lakkoja myyntiin?!! Kiiruhdin viestin luettuani katsomaan tarjontaa ja valitettavan monen tuotteen perässä luki jo jälleen 'Sold Out'.. :(

Wrappers delight
Berry Christmas
Candy Cane Crush
Sugar Plum Faerie
Hex Appeal
All decked out

Eilen launchattuja Winter-lakkoja on kaiken kaikkiaan 9, ja 1 ei siis nyt pääsyt esiintymään tässä postauksessa.
Äsken loppuunmyytyjen välissä oli muutamia lakkasävyjä joita löytyi vielä varastosta.
Ja yksi niistä oli Wrappers Delight - jeee !!!!
...ja lopun voittekin arvata. ;)

Mitäs te pidätte KBShimmerin lakoista?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...