30. syyskuuta 2016

Elo- ja syyskuun ostetut lakat

Elokuun lopussa en kerennyt postailla lakkaostoksiani, mutta nyt passaakin hyvin esitellä kahden kuukauden ostokset samalla kertaa. Syyskuussa ei nimittäin ole ostellut juuri mitään (tällä osa-alueella). =)

Picture Polishin toiseksi uusimmasta lakkajulkaisusta innostuin parin lakan verran ja ostin Holo Spheren ja Orchidin. Olen ehkä edelleen pienesti yllättynyt siitä että noista lakoista Holo Sphere on noussut suosikikseni kaikesta tummuudestaan huolimatta. Kesäiseen YSL-lankeemukseni jälkimmäin hankinta oli kaunis Savage Pink. Törmäsin syyskuun alussa Viking Gracella NCLA-lakkoihin ja oli pakko henkkia ihka ensimmäinen merkin edustaja itsellenikin Sini Sabotage -julkaisun valkoinen Ahoy, My Love. Ja Anttilan konkurssipesästä kävin noukkimassa Essencen Play With My Mint lakan.

China Glazen Rebel-syysjulkaisusta innostuin tilaamaan jopa kolme lakkaa: Blue-ya!, Teen Spirit sekä Don't Mesh With Me, ja yksi lakka kokoelmasta jäi vielä houkuttelemaan... F.U.N Lacquerilta nimeäni huuteli elokuun puolella uudehko Starry Night of the Summer, jonka "kaverina" tilasin Positive Vibesin. ILNP:n duochromet ja multichromet ovat nyt myös kiinnostelleet sen verran että kotiutin Abundancen.

Siinäpä oli kaikki lakkaostokset. Lisäksi olenkin ostellut muun muassa talvisen takin pikkupakkasille, pehmeän ja kevyen neulepaidan, pikkujoulupaidan..!

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Maltilliset mutta sitäkin tyylikkäämmät lakkaostokset :)

eekku kirjoitti...

Kivoja lakkoja

E-S kirjoitti...

Charming Nails & eekku: Kiitos kommenteista! =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...