26. syyskuuta 2016

Violetti Allure sopii syksyyn ♥

Jos joku ei ole huomannut niin nyt on ulkona syksyn lehtien väriloisto kauneimmillaan! Mä oon aina tilaisuuden tullen kulkenut kaula kenossa ja katse vinossa kotinurkilla tiiraillessani kauniita vaahteran (ja muiden nimeltä tunnistamattomien puiden) lehtien väriloistoa.


Picture Polishin viime syksynä julkaisemat Autumn ja Allure ovat yhdet aikojen kauneimmista kynsilakoista, ja minulla nämä lakat assosioivat vahvasti syksyyn - ihan jo julkaisuajankohtansakin puolesta. Nyt halusin lakata näistä kahdesta itselleni hivenen "vieraammalla" lakalla, violetilla Allurella. Vaikka violetit lakat eivät ole aina mun juttuni, niin Alluren suhteen mulla ei ollut mitään ongelmaa. Värisävy on täydellisen viehättävä ja lakan levitettevyys oli helppo. Ohuilla lakkakerroksilla mun piti kyllä lakata 3 kerrosta tyydyttävän peittävyyden saavuttamiseksi, mutta se ei haitannut kun kaikki oli muuten kohdillaan. :)


Tämä lakka ei kyllä ihan päihitä oranssia sisartaan Autumnia, koska mä vain oon tiettyjen oranssin sävyjen suurin fani, mutta violeteista kynsilakoista tämä on kyllä ihan ykkönen. Tykkään, tykkään, tykkään! Onko teillä joku suosikki syyslakka tai -väri kynsille?

10 kommenttia:

Neilikka kirjoitti...

Allure on kyllä kaunis lakka ja sopii hyvin sun ihon sävyyn :) Mun lempisyyslakat ovat oransseja :)

Sissi kirjoitti...

Miten kauniita värejä, niin kynsillä kuin luonnossakin. Rakastan!

Nanne kirjoitti...

Allure sopii kyllä mielettömän hyvin syksyyn ♥
Mie yhdistän syksyyn oranssin ja ruskean eri sävyt :)

Daniela kirjoitti...

Hitsi miten kauniit kuvat! iiiiihania värejä :)
Mä omistan myös alluren, se on kyllä yks lempparilakoistani :) voisinkin tämän postauksesi innoittamana käydä lakkaamassa kyseisellä lakalla itsekin .. :D

Charming Nails kirjoitti...

Mulla ei ole Allurea eikä Autumnia vaikka kauniita ne ovat <3 syksy on lempivuodenaikani, tykkään kovasti väriloistosta mutta en haravoinnista :D

Kaisa kirjoitti...

ohhoh, miten mullakaan ei ole Allurea? Asia täytyy korjata!

Unknown kirjoitti...

Näyttääpä kauniilta ja ihanat kuvat myös! Mulla ei ole Allurea mutta Autumn löytyy ja se on todellakin ihana! Oma syksyn lempisävy on kyllä viininpunainen. Ja kaksi lempparia siitä on Essien Bordeaux ja Picture Polishin Bordeaux. :)

Nena Sofia kirjoitti...

Lempisyyslakkaa mulla ei ilmeisesti taida olla, ainakaan sellaista jota omistaisin. Tätä parivaljakkoa kyllä kuolailen aina silloin tällöin, olisikohan aika hankkia :D

Ihania syyskuvia <3

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Oi, miten ihania syksykuvia ♡

E-S kirjoitti...

Neilikka: Kiitoksia! Oranssiviehtymyksen ymmärrän paremmin kuin hyvin. ;)
Sissi: Kiitos! ♥
Nanne: Kiitoksia! :)
Daniela: Oi kiitos paljon! Ihan huippua että intouduit tämän myötä tarttumaan samaan lakkaan. <3
Charming Nails: Hah hah, tippuneissa lehdissä on tietty myös "varjopuolensa" mutta hei: mieluummin lehtien haravointia kuin lumen kolausta?! ;)
Kaisa: No äkkiä ehdottomasti! =))
Helmi TPT: Piti ihan googlata tuo Essien Bordeaux, kun en heti sitä muistanutkaan. Viininpunainen on kyllä myös mun mieleen, mutta ehkä hivenen vaaleampana kuin tuo Essie.. Picture Polishin samanniminen on kyllä upea!
Nena Sofia: Kiitoksia! En voi kuin suositella tätä mainittua lakkaparia. <3
SΔRΔGΔLΔXY: Kiitos paljon! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...