25. syyskuuta 2016

Mun ekat pitsit

Mä oon kerran jos toisenkin ihaillut muiden tekemiä pitsikuvioisia kynsiä, mutta tein sellaiset itse nyt vasta tällä viikolla. Niistä tuli mielestäni ihan kivat, mutta ehkei mitkään suursuosikit..


Alin lakka on China Glazen vaalea "toffee-nude" Sorry Im Latte. Sen päällä kynnen kärjissä on meikkisienellä töpötelty OPI:n In True Stefani Fashion, joka on kyllä pullossa yksi upeimmista hopeista glitter-lakoista ikinä. Eikä se toki kynnelläkään ole yhtään hassumpi. Musta pitsikuvio kaiken päällä on MoYou Londonin leimauslaatasta Bridal 07 ja musta lakka on Golden Rosen 35.


Vielä nyt löytyi takapihalta keväällä istutetuista kukkasipuleista kasvanut keltainen kukkanen, jonka kanssa piti tietenkin ottaa kynsikuva. :)

//edit: Hah hah, blogitekstissä tunnisteena käyttämäni leimauslaatan nimi paljasti että olenhan mä käyttänyt samaa laattaa aiemminkin, eivätkä nämä siis olleetkaan ihan ensimmäiset pitsikynteni vaikka luulin niin. No ei se mitään... noita aiempia ei lasketa kun en niitä muistanut ja hei: ne oli pinkit pohjaväriltään!

5 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Tosi onnistuneet! :)

Sissi kirjoitti...

Ihanat pitsit <3 Nude ja musta on aivan täykky yhdistelmä!

Daniela kirjoitti...

wau mitkä pitsikynnet! hyvä yhdistelmä, ja toi latte-lakka on uuuupea!

Unknown kirjoitti...

Kauniit pitsikynnet! Musta ja nude on kyllä tyylikäs kombo.

Nena Sofia kirjoitti...

Hahaa, ihana kömmähdys! Mä unohtelen välillä myös tuollaisia juttuja :D Mutta lakkaus on jokatapauksessa kaunis, itseäni ainakin viehättää tällaiset pitsiunelmat hurjan paljon <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...