3. syyskuuta 2016

Hyvännäköiset koulutuskynnet

Tuoreimmat lakkaukseni tein vanhalla toimivalla reseptillä, jossa alle lakataan F.U.N Lacquerin peittävää duochrome-lakkaa glitterillä ja sitten päälle leimataan. Viimeksi vastaavissa kynsissäni oli käytössä F.U.N:in Philia (h) sekä tuplaleimaukset, tällä kertaa lakkavalinta oli samankaltainen mutta eri väriä; vihertävä Blessing (h), jonka päälle tulpaleimauksen sijaan laitoin kärkiin glitteriä ja sitten päälle vain yhdet leimaukset.
Ja resepti toimi mainiosti edelleen näinkin - itse ainakin tykkäsin kovasti:


Kärkiin töpötelty glitter-lakka on KBShimmerin That's Ore Like It!. Leimaukset on tehty Mundo De Unas Whitella ja leimakuvio löytyy MoYou London laatasta Pro xl 14.


Kävin näissä kynsissä parin päivän koulutuksessa, johon kuului myös yöpyminen laivalla. Oli kyllä puuduttavaa istua paikallaa pitkästä aikaa kahdeksaa tuntia putkeen - kyllä takapuoli ja jalat tahtoivat uupua. Mutta oli eri kivaa päästä laivalle vieläpä Turusta, josta en ole aiemmin risteillytkään. Viimeisen luennon päätteeksi saimme vielä virkistyä kannella auringonpaisteesta nautiskellen lähestyessämme satamaa. :)

9 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

On kyllä hyvännäköiset lakkaukset, voin vaan kuvitella kuinka upeat nämä on ollut auringonpaisteessa ^.^

eekku kirjoitti...

Kauniit

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Tosi kivan pohjan antaa tollanen elävä lakka kuten FUN tässä, hyvän reseptin oot kekannut. Tiedän kyllä miltä tuntuu kun on tottunut töissä liikkumaan ja yhtäkkiä laitetaan istumaan moneksi tunniksi!

hellin kirjoitti...

Hetken kesti miettiä, mitä tuo (h) tarkoittaa :D. Aivan upeat kynnet!

Nanne // Kuhan lakkasin kirjoitti...

Hyvä resepti, tykkään! :)

Nena Sofia kirjoitti...

Oi että, aivan ihanat! Toimiva resepti tosiaan :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi kaunis lakkaus ja ihana FUN Lacquer!

Milba kirjoitti...

Tuo Blessing on kyllä upea, onneksi ostin sen! :)

E-S kirjoitti...

nanne: Kiitti paljon! Ehti noita itsekin ihailla tovin auringonpaisteessa, missä aina se holo toki ainahieman paremmin hohtelee. :)
eekku: Kiitos!
Sole/nailOxtail: Kiitokset kehuista! Juu, se on kyllä aika karseaa, miten sitä on kouluvuosina jaksanutkin istua vielä tuohon tyyliin paikallaan?! O_o
hellin: Kiitti! Sori että en tajunnut avata lakan nimeä sen enempää. F.U.N:illa kun on ja ainakin myös ILNP:llä on ihan vakiokäytössä holoversioissa tuo '(H)' lakan nimen perässä.

Nanne //Kuhan lakkasin: Kiitos paljon! :)
Nena Sofia: Kiva kuulla!
Tinkerbell: Kiitoksia!
Milba: Eikös vain! ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...