1. lokakuuta 2016

Kultaa, ruskeaa ja vaahteranlehtiseppeleitä

Viimeisimmät lakkaukseni kulkivat taas vahvasti syksyn väreissä pohjalakan ollessa ILNP:n chrome-lakka Abundance. Abundance pyrkii shiftailemaan punaruskeasta kuparinoranssiin ja jopa vihertävään sävyn, mutta pääväri on kyllä vahvasti ruskea. Lakan päälle töpötin sienellä kahta eri kultaista glitter-lakkaa; F.U.N Lacquerin Kingiä ja OPI:n Don't Speakia.


Näissä kynsissä askartelin ihastelemistani värikkäistä syksyn lehdistä vaahteraseppeleen. Muistan tehneeni tällaiset lehtikruunut itselle ja siskolle kerran lapsena, ja pientä mielenjärkytystä on nyt aiheuttanut se tosiasia että tämä on tapahtunut neljännesvuosisata sitten... Käääk! Muistan askartelun sujuneen silloin helposti mutta nyt oli pakko etsiä netistä ohje ja löysinkin sellaisen Autuas Olo -blogista.


Tein ohjeen avulle siskon jälkikasvulle syyskranssit, ja niitä jo tässä ehdittiin porukalla sovitellakin tällä viikolla. Nuorempi ei liiemmin välittänyt tästä päähineestä, mutta 3-vuotias kummityttöni tykkäsi kyllä! Tiedä vaikka intoutuisimme askartelemaan näitä myös tulevina syksyinä. :)


Apua - se on nyt jo lokakuu! Mihin kesä jäi?!
Oletteko te askarrelleet jotain vaahteranlehdistä? :)

5 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

Hyvin sopii nämä lakat keskenään yhteen, ihanat kynnet ^.^
En ole muistaakseni ikinä askarrellut vaahteranlehdistä mitään, nyt miulla on projektina tehdä säilykepurkeista kynttilälyhtyjä :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihana lakkaus! <3

E-S kirjoitti...

Nanne: Kiitos paljon!! Sun idea on kanssa kiva ja vain sikäli mulle tuttu että olen saanut joskus taannoin kummipojalta hänen vastaavasti askartelemansa kynttilälyhdyn. :) Lakkailetko niihin kynsilakoilla koristeita? ;)

Katarooma: Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Pohjalakka on upea ja koristelut todella onnistuneet! =)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oi miten kauniit! (:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...