4. lokakuuta 2016

Butter London: Trout Pout

Lakkalaatikostoni rönsyävät lakkamerkkejä joista osa pääsee harmillisen harvoin kynsille, vaikka lakoissa ei mitään vikaa olisikaan. Yksi harvemmin kynsillä nähty merkki on Butter London, jonka lakalla Trout Pout lakkailin viime viikolla kynnet. Siskoni hommasi sen minulle taannoin omasta aloitteestaan joltain fb-kirppikseltä, mikä oli söpö ele häneltä. <3 br="">

Trout Poutia on kynsillä kaksi kerrosta. Lakka ei ehkä ollut vaivattomin creme ikinä, tuntui että hieman sai olla tarkkana sivellinjälkien pysyessä sulamattomina siinä mihin ne sattuivat jäämän. Mutta pienen ja siron sudin kanssa lakan levittely ei kuitenkaan käynyt rasittavaksi. Lakan väri sijoittuu jonnekin vaaleanpunaisen ja korallin välimaastoon. Ihan kiva väri!


Nyt kun ei ole tullut taiteiltua syksyn lehtiä kynsikoristeluihin, niin olen sitten valokuvaillut muuten niin teemattomat lakkaukseni värikkäiden lehtien kanssa. Minusta ainakin sekin piristää kovasti kynsikuvia. :)


Tämän lakkauksen kera on hyvä vilauttaa yhden kuvan verran upouutta frisyyriäni eli sivusiiliä. Trout Poutin oltua toiselta siskoltani, toinen siskoni taas leikkasi minulle tämän vanhan suosikkimallin. Kaltaiseni huono hiustenlaittaja tykkää kovasti, kun tukassa on joku jippo ilman että tarvitsee osata tehdä mitään "taikakampauksia" (mitä ei näillä haituvilla saa kovin helposti ammattilainenkaan).

5 kommenttia:

Neilikka kirjoitti...

Ihanan sävyinen lakka ja kauniit hiukset! :)

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat hiukset ja lakkakin on kauniin värinen :)

Daniela kirjoitti...

mullakin on tää lakka ja tykkään kyllä :) ja taas kivoja kuvia joissa näkyy ihanat syyslehdet!

Kaisa kirjoitti...

Mulla oli jossain vaiheessa iso hinku saada Butter Londonin lakkoja, mutta edelleen ei ole tullut hankittua ensimmäistäkään. Aika söpö ele siskoltasi hankkia lakka.

Niin ja tukka on tosi jees! 5/5!

E-S kirjoitti...

Neilikka: Suuret kiitokset!
Charming Nails: Kiitos kaunis!
Daniela: Kiitti, kiva että syyslehtien fanittajia löytyy muitakin. :)
Kaisa: Merkki ei kyllä polski lainkaan valtavirroissa eli sikäli se on helppo sivuuttaa ja niitä on kyllä vähän hankala hankkiakin, voi olla että nyt ei enää Suomessa löydä yhtäkään BL myyjää..? Ja kiitoksia tukkakehuista! Sähän olet myös edustanut hieman vastaavanlaisessa - muistan. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...