19. lokakuuta 2016

The Uptown kera kultaisten leimojen

Lakkasin kynnet ensimmäistä kertaa Color Clubin The Uptownilla, jonka ehdin omistaa jo hyvin aikaa ennenkuin näin lopultakin kävi. Tämän violettipohjaisen lakan duochrome-flakie- hitulat leiskuvat sopivasti syksyn ruskaväreissä, ja lakka on putelissaan ehdottomasti yksi näyttävimmistä ikinä.


The Uptown lakan alla on China Glazen Shut The Front Door, joka saa lakkauksen pohjan näyttämään vaaleanvioletilta. The Uptown itse on hieman läpikuultavampi ja väriltään sinisenvioletti, ja sitä on vaaleanvioletin pohjalakan päällä kaksi kerrosta. Päällimmäisenä on China Glazen Passion -lakalla laimatut kukkakuviot MoYou London Pro 06 laatasta. Kultainen Passion taitaa muuten tätä nykyä olla mun käytetyin leimauslakkani. :)


Vuorokaudessa on nyt jo enemmän pimeää kuin päivänvaloa mutta tänään sain onneksi nauttia päivänvalosta, kun aurinko paistoi ja mulla oli vapaapäivä. Syyskuu oli keskimäärin aika aurinkoinen, mutta nyt lokakuu on vaikuttanut olevan vähän harmaampi. Mulla tuo harmaus usein vaikuttaa fiiliksiin, joten auringonpaiste oli hyvinkin kaivattua.


Oletteko tekin käyneet rutistelemassa käsissänne kuivettuneita pihlajanmarjoja? :)

8 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kauniit

Nanne kirjoitti...

Kauniit lakkaukset ♥

Neilikka kirjoitti...

Tosi upeat kynnet! Tuo lakkauksen pohjaväri on aivan upea :)

Sannu kirjoitti...

Hauska yhdistelmä, tykkään :)

Nena Sofia kirjoitti...

Kyllä on kauniit ♥ Ihan vastustamaton yhdistelmä tuollainen vaalea violetti ja kultainen, pitää munkin kokeilla tätä johonkin lakkaukseen :)

Tintti kirjoitti...

Onpa ihanat lakkaukset ja leimat näyttävät tosi hyviltä :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella kivasti tuo Uptown pilkistelee tuolta leimojen alta! =)

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon kaikki te kommentoineet, ilahduttavaa lukea että nämä kynnet säväyttivät myös teitä! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...