30. lokakuuta 2016

DS Elegance ja DS Dazzle

En ole lähiaikoina ehtinyt tehdä mitään ihmeempiä lakkauksia kynsille, mutta blogiin löytyy kyllä lakkakuvia - tällä kertaa pari viikkoa sitten kokeiltuja OPI Designer Series -sarjan harvinaisuuksia: Elegance ja Dazzle.

DS Elegance:

DS Elegance on perinteisen vaaleanpunainen hologrammilakka, joka peittää kahdella kerroksella. Tavallaan tämä on hyvin sievä tapaus, mutta väri ei edusta omia suurimpia suosikkejani kynsillä.

 DS Dazzle:

DS Dazzle on sikäli epätyypillinen DS-lakka että se ei ole hololakka, vaan sanoisinko että glassfleck-tyyppinen tapaus. Mulla on kynsillä kaksi kerrosta tätä mehevän pinkkiä lakkaa, ja ehkä kolmas kerros ei olisi ollut pahitteeksi täydellisen peittävyyden saavuttamiseksi.

Ihanan harvinaisia mutta lievästi pahanhajuisia nämä vanhat Designer-OPI lakat.

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Kauniita sävyjä molemmat!

Nena Sofia kirjoitti...

Voi miten nättejä! ♥ Dazzle muistuttaa äkkiseltään vilkaistuna todella kovasti sitä Hello Kitty -kokoelman erikoislakkaa, Say Hello Kittyä. En kyllä muista enää millainen se tarkalleen oli, mutta tuli heti tästä mieleen :D

Nanne kirjoitti...

Nää on molemmat kyllä hirmuisen nättejä lakkoja ♡

E-S kirjoitti...

Kaisa: Mukava että tykkäät, nämä ovat varmasti ilo silmälle pinkin ystäville. :)

Nena Sofia: Kiitoksia kommentista! Totta joo, ovat samansävyisiä kyllä nyt kun googlailen Say Hello Kittyä - en oo kyseistä lakkaa aiemmin oikein noteerannutkaan.

Nanne: Kiitoksia kommentista! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...