16. elokuuta 2016

Unikko-rakkaus-lakkaus

Tykkään kovasti unikoista! Harmillisen harvoin tulee vain törmättyä näihin sieviin kukkasiin missään. Lähialueeltani löytynyt unikkopenkkikin kitkettiin muutama vuosi sitten pois, joten se silmänilo löytyy enää valokuvista. Tein tänään unikko-decalit kynsilleni, ja vaikka omat suherteluni vielä tekovaiheessa epäilyttivät niin näistähän tulikin todella kivat lakkaukset:


Tilasin unikkoaiheisen leimauslaatan heti kun tajusin sellaisen olevan olemassa. Laatta on Messy Mansionin 'MM78XL' ja se on käsitteekseni julkaistu vasta kuukausi sitten, joten aika pianhan minä sen löysinkin, vaikka en julkaisustaan mitään ollut tiennytkään. Laatta kopsahti vasta eilen postiluukkuun, joten todella pian se pääsi myös käyttöön. :)


Decalit väsäsin Messy Mansionin decal-matolla. Leimasin Golden Rosen Rich Color 35:lla unikkokuvioita kuivuneille, kirkkaille decaleille ja sitten väritin kukan terälehdet Essien Sunday Fundaylla.

Vihreät värilakat on ILNP:n flakie-glitterinen Limelight sekä creme-lakka Golden Rosen Rich Color 70. Golden Rosen pelkäsin jäävän keväisestä vaaleudestaan huolimatta liian tummaksi unikkojen alla, joten töpöttelin sen päälle joka kynnelle hieman valkoista lakkaa, josta jäi pieniä ilmakuplia kynsille - tottakai jottei kaikki menisi vain liian mukavasti! Noh eivät ne kauheasti kuitenkaan näy. Decalien "kiinnityslakkana" käytin Picture Polishin Stormia, koska ajattelin että valkoiset glitter-pallerot sopivat unikkojen ympärille juuri oivallisesti, mutta eipä taida kauheasti näkyä myöskään Storm..? :D


Decaleiden kanssa räpeltäminen ei tosiaan ollut helppoa näin pitkästä aikaa, mutta nyt kun lopputulosta katselee niin kyllä kannatti! Mistä löytyisi mulle joku ihana unikkoniitty, jonne voisi mennä juoksentelemaan sitten kun näiden kynsien ihastelu ei enää riitä kukkafanitukselleni?!


12 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Oi että, todella kauniit! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat! <3

Neilikka kirjoitti...

Todella upeat kynnet! Tuo unikkolaatta ona aivan ihana! :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Unikko on yks mun lempikukka myös ja tosi sääli että noin kauns unikkopenkki on päätetty hävittää. Kynnet on myös älyn kivat ja on varmasti ollut vääntämistä noissa decaleissa!

eekku kirjoitti...

Ihanat

Heidi kirjoitti...

Nää on IHANAT! Vaikken kukkakynsistä juurikaan perusta, niin unikoita voisin omilta kynsiltäkin ihastella :)

Charming Nails kirjoitti...

Tosi nätit <3 onkohan täällä unikkoja, en ainakaan ole tainnut nähdä tai tunnistaa?

Sissi kirjoitti...

Unikot on ihania <3 Superkiva laatta ja ihastuttavat kynnet!

Tike kirjoitti...

Unikot on niin kivoja! Niin pihassa kun kynsissäkin! :) Kauniit.

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Kauniit! (:

E-S kirjoitti...

Emmi: Kiitos!
Katarooma: Kiitos!
Neilikka: Kiitos! Laatasta tuli kyllä heti yksi minunkin lemppareistani.
sole/nailOxtail: Älä muuta virka! Kasvaisikohan unikko helposti ja nätistä omassa puolen neliön kukkapenkissä?! :)
eekku: Kiitos!

Heidi: Kiva kuulla että tykkäät!
Charming Nails: Kiitos! Harvakseltaan unikkoja tulee bongattua; niitä voi kai kasvaa sekä villinä että istuttuna, mutta ihmettelen miksei niitä kasva enempää..?!
Sissi: Kiitos paljon!! :)
Tike: Kiitos kaunis!
Tinkerbell: Kiitoksia!!

Nena Sofia kirjoitti...

Voi miten ihana, kesäinen kokonaisuus! Tosi onnistuneet unikot :) ♥ Ja kyllä tuo Storm jonkun verran näkyy, sopii kyllä tuonne oikein hyvin :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...