12. elokuuta 2016

China Glaze: Teen Spirit

China Glazen uudesta syyskokoelmasta Rebel ihastuin pariin lakkaan nähtyäni Phoebe Moonin Live swatch -videon. Tilasin kokoelmasta jopa 3 shimmeristä kaunokaista itselleni. 


Ensimmäisenä kynsille pääsi tumma- voisiko sanoa jopa mustapohjainen shimmer-lakka Teen Spirit, jonka ihanuus on runsaassa sinivioletissa shimmerissä. Lakka oli helppo lakattava, ja kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Tämä oli sarjassamme vaikeasti valokuvattavat tapaukset, mutta onnistuin saamaan shimmerit hyvin esiin kuvissa (- räpsittyäni toista sataa kuvaa takapihalla eri valokulmista). :D


Onko teitä kiinnostanut China Glazen Rebel-kokoelma tai muiden merkkien syysjulkaisut jo nyt?

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Oijoi kun on kaunis <3 pitää kyllä harkita tarvitseeko :) syyskokoelmat on aina se heikko kohta mulle ;)

Yue kirjoitti...

En ookaan vielä törmännyt tähän kokoelmaan. Pitääpä käydä vähän ikkunashoppailemassa. China Glazella on yleensä tosi kivoja syyskokoelmia.
Ootko muuten huomannut, että sun kuvat näyttää vähän epäteräviltä? Vaikka kun ne klikkaa oikeaan kokoon ne ei sitä kuitenkaan ole.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Eikö olekin! :) Mäkin ymmärrän syyskokoelmien päälle, mutta pyrin silti vähän välttelemään useimpia tummia sävyjä.

Yue: Itse asiassa oon joskus huomannutkin, mutta en oo kyennyt tehdä asialle mitään. :( Ainut mitä keksin syyksi on se että Blogger haluaa rankaista bloggaajaa jonka 'template' -koodi on toisaalta lainassa, enkä käytä bloggerin omia rupu-pohjia...? Harmi sinällään - toivon että lukijat asian huomatessaan jaksavat vain klikkailla kuvat auki.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...