15. elokuuta 2016

ILNP: Poetry

Nyt esittelyvuoroon pääsee lakka, jonka olen lakkailun ja kuvien oton jälkeen ehtinyt myydä, ja nyt mietin pitäisikö ostaa lakka uudestaan.. Hullua, vai mitä? Kuvia katsellessani kun lakka säväyttää jälleen ja muistan että pidin siitä kyllä jo lakatessa. Kuka tietää miksi ikinä päädyin myymään lakan! Kyseessä oleva kaunokainen on ILNP merkin keväkokoelmassa 2015 julkaistu violetti upeus nimeltä Poetry:


Poetry voi vaikuttaa äkkivilkaisulta tavanomaiselta tummanvioletilta hololakalta. Tarkalla silmäilyllä holoefektin huomaa kuitenkin uniikimmaksi, sillä joukossa on hienonhienoa mikrokokoista violettia ja pinkkiä flakie-hippusta sekä hopeaa holo-glitteriä. Eli WOW!! Ja ILNP-merkillä tällainen lakka levittyi tietenkin kuin unelma ja parilla kerroksella sai hyvän peittävyyden.


...mä alan kyllä olla jokseenkin vakuuttunut että joudun hommaamaan lakan itselleni uudestaan. Harvoin tulee eteenpäin myytyjä kynsilakkoja enää myöhemmin ikävä, mutta Poetryn perään olen huokaillut. Ensimmäinen lakka tämä ei silti olisi, jonka hommaan uudestaan. Onko teille koskaan käynyt niin että olisitte ostaneet uudelleen jonkin lakan? :)

3 kommenttia:

Tike kirjoitti...

Kieltämättä tosi kaunis lakka, enkä ihmettele yhtään, että ikävöit perään. Itse en ole vielä koskaan ostanut uudelleen lakkaa, jonka olen myynyt eteenpäin. Ehkä joskus vielä käy niinkin. :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Onpa kyllä ihana lakka! Mulla ei oo vielä käyny niin, että oisin ostanu uudelleen eteenpäin laittamani lakan. Vaan eipä sitä tiiä, millon niin käy. :D

E-S kirjoitti...

Tike: Joko se on vain ajan kysymys.. tai sitten sulla on selkeämpi näkemys mitkä lakat jäävät ja mitkä saavat mennä. ;D

Katarooma: Eikö olekin! Ehkä pitäisi olla ajattelematta enää niitä jo myytyjä lakkoja, mutta sitten kun täytyy postata blogiin ja kaivaa vanhat kuvat esille niin sekin jo muistuttaa vanhoista lakoista.. Noh, ongelmat ja ongelmat! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...